Efterårsudsalget er i gang! ❯

adidas målmandshandsker

Skal du være en god målmand, har du brug for gode adidas målmandshandsker. Her på siden har vi målmandshandsker fra adidas, der gennem flere år har perfektioneret deres målmandshandsker, så de nu står klar med en række revolutionerende handsker. adidas handskerne sætter standarden for, hvad man kan forvente sig af målmandshandsker. adidas ACE Trans er navnet serien af målmandshandsker fra adidas, vi sælger her på siden.

Læs mere
adidas målmandshandsker
Kompakt Normal
Filter

adidas Pretator Allround er en handske hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Handsken kombinerer funktionalitet med komfort, og adidas er endt ud med en handske der har vist sit værd ved nogle af de største fodboldturneringer. Handsken har et 3,5mm tykt lag latex, der giver et super greb i bolden, uanset om det gælder redninger eller udkast med bolden. Handsken giver et ideelt og en revolutionerende pasform til hånden, uden generende syninger der irriterer håndleddet.

adidas Målmandshandsker skal have pleje for at holde en god stand og holde længe. Derfor tilbyder vi nedenfor en række produkter, der kan forlænge levetiden af dine handsker, så du får mest mulig gavn af dem. Under kategorien Målmandstilbehør ovenfor finder du flere produkter til vedligeholdelse af adidas målmandshandsker.