Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   PUMA Målmandshandsker

   Velkommen til vores udvalg af PUMA målmandshandsker her på Unisport.dk. Her finder du alt hvad hjertet begærer af målmandshandsker fra PUMA. Uanset om du leder efter voksen- eller børnestørrelse, så har vi dem på lager i flere forskellige prisklasser. Hvis du også har Buffon som idol, hvorfor så ikke spille i de samme handsker som ham? Du kan bestille dem hurtigt og nemt lige her!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Tyske Puma står bag nogle af de bedste målmandshandsker. Her på siden forhandler vi to handsker fra sportsgiganten, Handskerne King XL Aqua og evoSPEED 1. Begge handsker er professionelle Puma målmandshandsker og bliver brugt af nogle af de bedste målmænd og klubber i verden.

   Puma King XL Aqua med sit unikke design og ideelle latex-lag i håndfladen sørger for du har et optimalt greb i bolden, og virker samtidig stødabsorberende, når du griber bolden eller kaster dig efter den. Grebet virker også godt i vådt vejr, hvor andre handsker mister det gode greb – her har Puma udviklet teknologien til at du får et maksimalt greb selv i vådt vejr. Handsken passer i håndens naturlige form, der sørger for en stor komfort og en god kraftoverførsel fra håndleddet og armen til hånden.

   Puma evoSPEED 1 er ligesom Puma King XL Aqua en unik handske hvor den nyeste teknologi fra Puma er taget i brug. Thumb wrap teknologien sørger for en ideal bold-til-latex kontakt, hvor både udkast af bolden og forbedret greb bliver forøget. Cross-fit teknologien sørger for en unik pasform og en stor komfort ved håndleddet.

   Nedenfor finder du også produkter til vedligeholdelse af dine Puma målmandshandsker, der med sikkerhed forøger levetiden og din fornøjelse af din målmandshandsker. Ovenfor i kategorien med målmandstilbehør finder du flere produkter til vedligeholdelse af dit udstyr.

   Se alle mærker