Select Målmandshandsker

Velkommen til vores online shop af Select målmandshandsker her på Unisport.dk. Danske Select er kendt for deres kvalitetsprodukter, hvilket også er derfor målmænd som Stephan Andersen og mange andre top-keepere foretrækker målmandshandsker Select. Uanset om du leder med eller uden fingerbeskyttelse, så kan Unisport leverer dem! Bestil hurtig og nemt lige her.

Læs mere
Select Målmandshandsker
Kompakt Normal
Filter

Som målmands har du brug for udstyr i verdensklassen – og dine handsker er noget af det vigtigste du har. Dine handsker skal kunne gribe godt fat i bolden, så du både kan gribe bolden når den kommer flyvende, men også holde godt fast i den når du skal lave udkast. Samtidig skal din handske kunne tage stød og have stor komfort, det gør Select Målmandshandsker!

Danske Select der er kendt for deres kvalitet af deres produkter, laver en lang række målmandshandsker. Hos Unisport har vi et stort udvalg af målmandshandsker fra Select – i alle prisklasser. Vi har også produkter til vedligeholdelse af dine handsker. Derved sikrer du dig, dine nye handsker holder længest muligt, og du får mest mulig glæde af dem.

Select Målmandshandsker er de hidtil mest avancerede , der sikrer dig de bedste forhold på banen. Handskerne kommer i forskellige prisklasser og farver. Målmandshandsken Select 93 Hand Guard er Selects flagskib for den nye kollektion. Der er ikke gået på kompromis med noget med den nye kamphandske og Select har formået at kombinere den nyeste teknologi med komfort og lethed. Handsken har et perfekt greb i alt slags vejr og en god luftgennemstrømning helt ud til fingrene.

Ovenfor i kategorien Målmandstilbehør finder du produkter til vedligeholdelse af dine handsker. Så sikrer du dig, du holder i længest tid og du får mest mulig glæde af dem.