Nike Målmandshandsker

Handsken Premier SGT er topmodellen for Nike. Handsken er designet, med en pre-kurvet konstruktion der gør hånden, former sig så den er klar til at gribe bolden. Den har 4mm latex som giver et uovertruffet greb i bolden når den kommer flyvende. Premier SGT har derudover en god ventilation helt ud til fingrespidserne, der gør din hånd er nedkølet og hånden ikke sveder for meget, og derved nedsætter præstationsevnen.

Med hensyn til vægt er Nike Vapor Grip 3 Nikes flagskib for hvad man kan forvente af en handske. Målmandshandsken er Nikes letteste på blot 99 gram – samtidig med der ikke er gået på kompromis med grebet i bolden. Handsken er syet ergonomisk, der giver en tæt pasform, og handsken føles mere som et ekstra lag end en handske.

Med et par gode Nike målmandshandsker er det vigtigt at behandle dem ordenligt. Med handskevask og ordentlig pleje af latexen er du garanteret en handske, der holder en god stand og føles som nye længe. Responseball Målmandskit indeholder tre sprays, der giver ekstra holdbarhed, holder dine handsker lugtfrie og giver dine handsker nyt liv og et forbedret greb. Under siden med Målmandstilbehør finder du flere produkter til pleje af dine Nike målmandshandsker.

Hos Unisport har vi alle de nyeste målmandshandsker fra de største brands. Tjek alle vores målmandshandsker ud lige her.