GIGANTISK UDSALG - SPAR OP TIL 85% KØB NU
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Puma fodbolde

   En fodbold fra Puma er et godt valg. Du får meget for pengene og kan være sikker på at få stor glæde af fodbolden. Hos Unisport har vi et stort udvalg af bolde fra Puma – i alle prisklasser. Puma har siden starten fokuseret på at lave nogle af verdens bedste fodbolde, det gælder både for teknologi og det ydre design.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Da fodboldstøvlen Puma PowerCat banede vejen for en ny og bedre fodboldstøvle end nogensinde før, fulgte fodbolden hurtigt efter med samme navn. Puma PowerCat 1.10 er den hidtil mest avancerede bold fra Puma, der ved hjælp af årelang research har endt med en fodbold i eliteklassen. Puma fodbolden er FIFA-godkendt og en glimrende kampbold. Fodbolden har Pumas nyeste teknologi som Puma Air Lock, der er en ventilkonstruktion, der sikrer, bolden holder luften længere.

   PowerCat kollektionen har et stort udvalg af bolde. Designsne er enkle, men holder stadig et flot og farverigt design. Puma boldene er glimrende som træningsbolde eller bolde til småspil i haven.

   Til vedligeholdelse af din bold har vi et stort udvalg af tilbehør, der sikrer dig din Puma fodbold holder længest muligt. I kategorien Universalt Tilbehør ovenfor finder du en lang række produkter, der sikrer du får mest mulig glæde af din nye bold.

   Se alle mærker