Efterårsudsalget er i gang! ❯

Derbystar fodbolde

DERBYSTAR er uden tvivl et af de stærkeste mærker, når det kommer til fodbolde. Mærket har været en del af SELECT SPORT siden 1991. Sammen er de blevet en af de største udbydere af fodbolde til topligaerne rundt i Europa. Som Portugal, Holland, Skandinavien og ikke mindst Tyskland. DERBYSTAR er i dag den officielle kampbold i den tyske Bundesliga, der ligesom bolden, associeres med kvalitet. Er du på udkig efter en ny fodbold, så er DERBYSTAR det perfekte valg.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Når du skal spille fodbold, så er det vigtigst at have det mest essentielle udstyr med - og det er selvfølgelig selve bolden - verdens mest populære legetøj! Den sværeste opgave for mange trænere, er at få deres spillere til at holde bolden i ro, når der skal tales taktik under træninger. Men hvad skulle vi gøre uden en bold? Niveauet i Bundesligaen har været højt de seneste år. Hold som Bayern München og Dortmund har været frontløberne for en tysk fodboldrevolution, der kulminerede med to tyske hold i Champions League-finalen i 2013 og VM-finalen i 2014 i Brasilien.

Tilskuerrekorderne bliver slået hver sæson og mestrene hyldes med manér. Og den fodbold, der er centrum i det hele, kan købes hos Unisport. Vi har et stort udvalg af fodboldprodukter, så du kan finde det, du leder efter.