Efterårsudsalget er i gang! ❯

Select fodbolde

Select fodbolde er blevet synonym med kvalitet, og deres fodbolde er i særklassen. En topbold som Brilliant Super DBU er håndsyet og fremstillet i et syntetlæder-materiale. Det sikrer dig, du får en bold, der holder længe og er slidstærk. Brilliant Super DBU er, som navnet indikerer designet til DBU, og det danske landshold benytter sig også af bolden. Bolden har påtrykt DBUs logo, og er magen til den landsholdet bruger.

Læs mere
Select fodbolde
Kompakt Normal
Filter

Til en god fodboldkamp hører der sig en god Select fodbold til. Unisport har en lang række af kvalitetsbolde fra danske Select – også en der passer til dit behov. Select laver fodbolde i alle prisklasser og størrelser – lige fra topboldene til bolde der er gode til småbørn og småspil.

Mange af boldene fra Select er velegnede til træning, hvor du får en bold, der er nem at styre og lettere. Det er især godt for de lidt ældre børn, der endnu ikke skal bruge en tung bold, der er for stor til dem. Select har designet bolde til brug til streetfodbold. Boldene er slidstærke og designet til spil på asfalt, boldene er desuden designet til ikke at hoppe vildt højt, så den passer til streetspil.

Nederst på siden finder du bolde, der er gode til småbørn. Boldene er lavet i skumgummi, der er skånsomme for omgivelserne.