Serie A fodbolde

Vil du købe Serie A fodbolde online? Ingen overraskelse, da den bedste italienske række betragtes som en af de mest ikoniske i fodboldverdenen. Nu kan du også købe den officielle Serie A fodbold, som blandt andet Juventus, AC Milan og AS Roma spiller med, lige her hos Unisport. Nike er ansvarlig for Serie A fodboldene og det er en stempel for kvalitet, som man bare ikke kan ignorerer. Når man kombinere dette med gode priser og hurtig levering, så har du en vindende formula! Køb din Serie

Læs mere
Serie A fodbolde
Kompakt Normal
Filter

Serie A er kendt som en af de bedste fodboldligaer i verden. Fodbolden dertil er Nike Incyte Serie A, der er kåret til verdens bedste fodbold – og det er ikke uden grund. Bolden er resultatet af årelang research, og Nike har skabt en revolutionerende bold, der sætter nye standarder for, hvad du kan forvente dig af en fodbold.

Serie A fodbolden er videnskabeligt bevist at være verdens bedste bold. Den har en responsiv boldføling og kontinuerligt og stabilt svæv i luften – derudover sætter Nike også nye standarder for det ydre design.

Nike Incyte kommer i to designs. Et gul/lilla og et hvid/blå/orange. Det er kun det ydre design, der er forskelligt fra disse to bolde. Nikes teknologi og kvalitet slipper du ikke for. Begge fodbolde har det italienske Serie A logo på siden, der fortæller bolden hører til i en af de bedste ligaer i verden. Boldene er kampbolde, men passer også perfekt til småspil i haven.

Serie A boldene er magen til dem, der bliver spillet med i den spanske La Liga og Premier League. Ovenfor i kategorien Universalt Tilbehør finder du en lang række produkter til vedligeholdelse af din nye bold. Det sikrer at den holder længest muligt, og du får størst mulig glæde af den.