Nike fodbolde

Nike er kendt for at lave fodbolde i topklassen. Her på siden har vi et stort udvalg af fodbolde fra Nike – i alle prisklasser. Fodboldene fra Nike er udviklet til perfektion, og det har endt med, at Nike står bag nogle af de mest revolutionerende fodbolde, verden har set til dato. Boldene har flotte farverige designs samtidig med, der ikke er gået på kompromis af kvaliteten. Du kan få alt fra de farverige bolde, der er nemme at se, til de mere klassiske, enkle bolde med deres retro-look.

Læs mere
Nike fodbolde
Kompakt Normal
Filter

Nike Ordem sætter nye standarder for, hvad du kan forvente dig af en fodbold. Nike fodbolden er videnskabeligt bevist at være verdens bedste. Den er udviklet i samarbejde med verdens bedste spillere, og verdens bedste designere. Bolden har et unikt design, der sørger for en responsiv boldføling, en visuel opmærksomhed og et stabilt svæv i luften. Boldens ydre design understreger, at Nike stadig er førende indenfor designs af fodbolde – uden at gå på kompromis med kvaliteten af bolden i brug.

Vi har et stort udvalg af Nike fodbolde, der er perfekte til haven eller andet småspil. Boldene har et enkelt udtryk, men Nike-logoet understreger du har med kvalitet at gøre. Nedenfor finder du også Nike-fodbolde med klublogoer på. Så kan du få en fodbold med din favoritklubs logo på, og vise hvem du støtter.

Ovenfor i kategorien Universalt Tilbehør finder du produkter til vedligeholdelse af din Nike fodbold, så er du sikker på at få mest mulig glæde ud af den.