U.S. Sassuolo Calcio-trøjer

Unione Sportiva Sassuolo Calcio eller bare Sassuolo, er et italiensk hold der til dagligt spiller i den bedste italienske række, Serie A. Klubben ligger i udkanten af Modena, og blev stiftet tilbage i 1920 og har siden sæsonen 2013/14 spillet i Serie A. Dette er også først gang man nogensinde har set Sassuolo trøjen i Serie A og de har siden da kun imponeret. I sæsonen 2015/16 formåede de at slutte på en overraskende 6 plads, 4 point over AC Milan og dette gav adgang til Europa League.

Et par store spillere har båret Sassuolo trøjen og en tidligere spiller der er værd at nævne er Massimiliano Allegri. Allegri er også kendt for at være i spidsen for den nuværende Juventus hold som har domineret Serie A i de sidste par sæsoner og som igen i år ligger i toppen af ligaen.

Så hvis du er på udkig efter en ny Sassuolo trøjen så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Unisport har vi et stort udvalg af mange forskellige fodboldtrøjer og du kan blandt andet både finde Sassuolo hjemme og udebane trøjen. Derudover så tilbyder vi også tryk på trøjer så du kan få din yndlingsspiller på trøjen eller dit helt eget navn og nummer så trøjen bliver helt unik.