Udinese

Hvis du endnu ikke har fået din egen Udinese trøje, så er det på tide at få den bestilt. Her hos Unisport er vi glade for at kunne tilbyde dig de nyeste Udinese trøjer fra denne sæson, og med den hurtige levering, så kan du modtage din trøje allerede i morgen, hvsi du bestiller den i dag. Så lad vær med at trække den ud – få bestilt din egen personlige trøje fra Italiens næstældste fodboldklub.

Udinese har i flere omgange huset danske fodboldspillere, og nogle af de mest velkendte må nok være spillere som Thomas Helveg, Martin Jørgensen, Per Krøldrup, Niki Zimling, Morten Bisgaard samt Allan Gaarde. Så hvis du godt kunne tænke dig at trække i den samme trøje, som de tidligere landsholdsspillere også har spillet i, så få bestilt din Udinese trøje med det samme. Udover de danske profiler, så har klubben blandt andet også haft spilleren Alexis Sanchez i klubben, og de har stadig bomberen Antonio Di Natale på kontrakt.

Så vil du gerne have fingrene i dit eget eksemplar af den sorte og hvide fodboldtrøje, så få den bestilt med det samme! Vi giver dig også muligheden for at få dit eget navn og nummer trykt på ryggen af trøjen, hvis du skulle have lyst til det.