Mid Season Sale!

Napoli

Kompakt Normal
Filter

Napoli

Der er ikke mange andre klubber i Italien som SSC Napoli – og hvem husker ikke dagene hvor en helt bestemt spiller tog en Napoli fodboldtrøje over hovedet og lavede tryllerier på banen. Det er selvfølgelig ingen ringere end Diego Maradona, der her er tale om. Klubben har dog også haft mange andre store spillere i folden – så Maradona er blot en af de mange spillere i en Napoli fodboldtrøje.

Nu er det ikke alt, der skal gå op i Maradona, når det er Napoli, der tales om. Klubben har i de senere år været med i flere europæiske turneringer og nået langt i dem. Der er blevet købt godt ind af klubben, og så er alt gået op i en højere enhed. Vil du gerne med baggrund i dette have en Napoli fodboldtrøje, finder du den lige her på Unisport.dk.

Alt du skal gøre er blot at bestemme dig for, om det skal være en Napoli fodboldtrøje med eller uden tryk, om du skal have en enkelt eller flere og hvilken størrelse den skal være i. Når du har styr på de ting, bestiller du den, og så får du leveret din nye Napoli trøje lige til døren – lettere bliver det ikke.