Genoa

Genoa Cricket and Fodbold klub, eller som de også er kendt for Genoa, er et hold fra byen Genoa i Italien. Klubben blev oprindelig lavet som værende en atletik og cricket klub for Britiske person og de optog kun personer med Britiske statsborgerskab. Siden 1911 har Genoa trøjen været en del og blevet brugt på Stadio Luigi Ferraris. Dog har Genoa delt stadionet med deres rivaler fra Sampdoria siden 1946.

Mange store navne har båret Genoa trøjen. Spillere som Diego Milito, Luca Toni, Kevin-Prince Boateng og mange andre har været en tur på Stadio Luigi Ferraris. Så er nogle af disse spillere din yndlings, så kan du få trykt deres navn på ryggen. Du kan også få nogle af de nuværende spiller eller endda dit eget navn og nummer på ryggen af din næste Genoa trøje.

Vi vil gerne være dit yndlings trøje forhandler og det er netop derfor vi har sådan et stort udvalg af diverse Italienske hold på lager. Her kan du blandt andet også finde den berømte Genoa trøje. Så er du den ultimative Genoa fan, så find din nye trøje lige her Unisport.