Lazio

SS Lazio er en af de italienske fodboldklubber fra Rom. Klubben har stolte traditioner, og blev grundlagt tilbage i 1900. Klubbens farver er inspireret af det antikke Grækenland og romerriget. Farverne er hentet fra det græske nationalvåben og ørnen i logoet er et symbol på romerrigets magt. Disse elementer gør en Lazio trøje ekstremt elegant, og du finder den selvfølgelig her på Unisport.dk.

Læs mere
Lazio
Kompakt Normal
Filter

Hvis du besøger Lazio’s stadion, så kommer du til at høre fansene synge “Non Mollare Mai”, der betyder ‘Aldrig giv op’. Da flere klubber i området blev slået sammen til AS Roma, holdt Lazio sig uden for. Det har betydet, at solidariteten mellem dem der bærer en Lazio fodboldtrøje er blevet ekstra stærk - ligesom forholdet til rivalerne fra AS Roma.

Hvis du vil have en Lazio kamptrøje så har vi et stort udvalg af trøjerne her på siden. Beslut om du ønsker den klassiske lyseblå hjemmebanetrøje, eller en mere unik udebanetrøje eller 3. trøje. Vi har et stort udvalg af Lazio trøjer i forskellige størrelser. Find din nye Lazio trøje allerede i dag, og vis din passion til den stolte klub.