GIGANTISK UDSALG - SPAR OP TIL 85% KØB NU
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Italienske fodboldtrøjer

   Calcio. Den italienske fodbold –har altid haft et helt speciel skær over sig. Når du siger Italien, siger du også design, og mange forunderlige italienske fodboldtrøjer. Igennem tiderne, har den italienske liga bremset mange danske klubbers færden på den europæiske fodboldscene. Hold som Milan, Inter og Juventus kender langt de fleste, og så har flere danskere også haft deres daglige gang i klubber som Fiorentina og Udinese, for blot at nævne enkelte klubber.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Er de italienske fodboldtrøjer lige dig, så er vi glade for at kunne tilbyde dem for her ved Unisport.dk at kunne fremvise de nye holdtrøjer, og et spændende udvalg af retrotrøjer, der giver minder om storhedstiderne for de italienske hold på den europæiske scene. Der er selvfølgelig mulighed for at finde hele sæt, strømper og en række andre merchandises, udover de mange italienske fodboldtrøjer.

   Vil du gerne være sikker på at finde de rigtige italienske fodboldtrøjer, er det lige her på Unisport.dk du starter. Giv dig god tid, find ud af om det skal være retrotrøjer eller de nyeste, om det skal være Napoli, Milan, Inter eller et af de mange andre spændende hold, du skal bruge trøjer fra.

   Vi giver dig muligheden for at finde de italienske fodboldtrøjer du gerne vil have – start lige her.

   Se alle mærker