Sampdoria

Sampdoria, som spiller hjemme i Genoa, er en klub med en stor historie, selvom de kun har vundet Serie A en enkelt gang. Sampdoria trøjen har haft større success ude i Europa. Dog skete dette først efter Sampdoria rykkede ud af Serie A i 1982. Her skulle der gå 3 år før de vandt deres først Coppa Italia og dette gav adgang til UEFA Cuppen. Her spillede Sampdoria sig hele vejen igennem til finalen hvor de tabte til mægtige Barcelona.

Det lykkedes Sampdoria at nå finalen endnu engang tilbage i sæsonen 1989/90, hvor de formåede at slå Anderlecht i forlænget spilletid. Så er du en Sampdoria fan som gerne vil se klubben opnå mere europæisk success. Så kan du finde din næste the Sampdoria trøje lige her på Unisport. Hvis din støtte til klubben og køb den allerede i dag!

Du kan også få tryk på din Sampdoria trøje. Så hvis du vil have nogle af de kendte spillere som Quagliarella, Mesbah eller andre, så kan du også få dette. Men du kan også få dit eget navn og nummer på din næste Sampdoria trøje. Vi har et stor udvalg af Italienske klubber og billig fragt samt hurtig levering hos Unisport.dk!