Populære Kategorier
  Produkter

   Fiorentina

   Fiorentina er en klub, der har haft sine op og nedture i italiensk fodbold. Store fremgange blev overtaget af dårlige sæsoner, og i 2002 gik klubben konkurs, og blev tvangsnedrykket til serie C2. Efter at være klatret op gennem rækkerne, så er ACF Fiorentina igen af finde i Seria A. Klubben spiller fortsat i sin lilla Fiorentina trøje. Klubben bliver kaldt Violas og det er selvfølgelig på grund af Fiorentinas spillertrøje.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Der har været mange kendte spillere igennem klubben fra Firenze. En spiller har faktisk præsteret at score mere end 100 mål for klubben, og det er Gabriel "Batigol" Batistuta. Af danske spillere har vi haft Martin Jørgensen der nåede at spille over 150 kampe i en Fiorentina trøje. Andre spillere er Brian Laudrup, Per Krøldrup og Kenneth Zohore.

   Hvis La Viola er dit italienske fodbold hold, så kan du købe Fiorentinas fodboldtrøje her på Unisport.dk med hurtig levering. Du kan selvfølgelig vælge om trøjen skal trykkes eller ej. Eventuelt dit eget navn og nummer eller din yndlingsspiller i klubben.

   Se alle mærker