Champions League trøjer

Champions League er unægteligt den største triumf et europæisk fodboldhold kan opnå. Mesterholdenes turnering samler de 32 bedste klubhold i Europa, men kun ét får i sidste ende fornøjelsen af løfte trofæet med de store ører over hovedet som mestre. Hvis dit favorithold har tilkæmpet sig en plads i Champions League, så finder du dem helt sikkert i denne kategori, hvor vi har samlet alle vores Champions League-fodboldtrøjer.

Champions League er aldrig blevet vundet to år i træk af den samme klub, hvilket blot tilføjer charme til den ikoniske turnering. Den endelige triumf er så svær at opnå, at enhver støtte er nødvendig, hvis dit hold skal vinde det for første gang, eller skal forsøge sig at gøre det, ingen har gjort før; at vinde trofæet to år i træk.

Du kan vise din støtte til dit favorithold med en af vores mange Champions League-fodboldtrøjer i denne kategori, der blandt andet indeholder fodboldtrøjer fra FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Bayern München og mange, mange flere. Udvalget er stort, men ikke alle har æren af befinde sig i denne kategori for Champions League-fodboldtrøjer; finder du dit hold? Eller har dit hold en Champions League-fodboldtrøje i næste sæson?