Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Sparta Prag

AC Sparta Prag trøjer? Du er kommet det rigtige sted hen! Med base i Tjekkiet, Sparta Prag er det mest vindende hold i hjemlandet og yderligere ét af de mest succesfulde hold fra central Europa. De er ofte omtalt som "The Maroons", hvilket refererer til den dominate farve på deres hjemmebanetrøje. Hvis du vil tilføje en Sparta Prag fodboldtrøje til din samling, så kan du gøre det lige her på Unisport.dk. Du kan også tilvælge navn og nummer til ryggen. Altid gode priser og hurtig levering!

Læs mere
Sparta Prag
Kompakt Normal
Filter

Sparta Prag er et af de mere populære klubber i Tjekkiet. Klubben er et af to hold i hovedstaden og har vundet 12 mesterskaber i Tjekkiet og 6 pokalturneringer. Før opdelingen af Tjekkoslovakiet i 1992 (som omfattede Tjekkiet og Slovakiet), vandt Sparta Prag 20 mesterskaber og 8 pokalturneringer. Sparta Prag trøjen er ikke ukendt ude i Europa. I 1985 nåede de til kvartfinalen i Champions League og de har også været 2 gange i kvartfinalen i Europa League hhv. 1984 og senest i 2016. Derudover har de også været i semifinalen i den daværende Cup Winners Cup i 1973 og netop sådan nogle begivenheder får tilhængerne til, at bære Sparta Prag med stolthed.

Store spillere som Tomas Rosicky, Karel Poborsky, Pavel Nedved, Jan Koller, Wilfried Bony og Petr Cech har alle båret Sparta Prag trøjen. Så man kan godt kalde klubben for, at have internationalt kvalitet når man kan producere disse spillere i klubben. Dette kan også ses i deres resultater hvor de i år igen har kvalificeret sig til Europa League turneringen.

Er du en fan af den store tjekkiske klub? Så finder du netop din nye Sparta Prag trøje lige her hos Unisport. Derudover kan du også få tryk på trøjen, så du kan få din allertiders yndlings spiller på ryggen. Du kan også få dit eget navn og nummer på trøjen, så den bliver noget helt specielt.