Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   AS Monaco FC

   Den franske Ligue 1 er på det seneste blevet mere og mere populær. Et af holdene i ligaen, som har forbedret sig og er til at regne med, er Monaco. Her på siden finder du vores AS Monaco shop. Er du på jagt efter den rød/hvide Monaco trøje så finder du den selvfølgelig på Unisport.dk.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   AS Monaco F.C kaldes “Les Rouge et Blanc”, som kan oversættes til “De røde og hvide”. Selvom klubben ikke ligger i Frankrig, men i selvstyret Monaco, så har de altid spillet i den franske Ligue 1 som de faktisk har vundet 7 gange. En Monaco fodboldtrøje har i mange år været et stærkt symbol for riget og deres beboere. Set på antallet af indbyggere, så er klubben faktisk en af de klubber i den franske liga der har flest tilskuerer per indbygger. Mange af dem repræsenterer selvfølgelig en Monaco kamptrøje.

   Ser man på hvilke spillere der har spillet i AS Monaco, så forstår man hurtigt hvorfor klubben er så populær. Der kan nævnes George Weah, Thierry Henry og Emanuel Petit, som alle har været tilkbyttet AS Monaco. Vil du efterligne dem, og have fat i din egen elegante Monaco trøje? Så kan du bestille den lige her på Unisport.dk.

   Se alle mærker