Lille OSC

Velkommen til vores Lille OSC shop her på Unisport.dk. Her finder du de nyeste LOSC fodboldtrøjer og andet merchandise, du skal bruge for at vise din støtte til det franske hold. Den lille nordfranske klub har haft flere danske spillere i truppen såsom Kim Vilfort og senest Simon Kjær. Vis din støtte til Lille OSC med en fodboldtrøje købt hos Unisport.

Læs mere
Lille OSC
Kompakt Normal
Filter

Her har du en af udfordrende i fransk fodbold. Lille OSC er i fremgang, og har et meget spændende hold i den franske Ligue 1. Vil du vise støtten til klubben, så har du mulighed for at gøre det lige her ved at bestille en Lille fodboldtrøje. Du kommer ikke til at fortryde det.

Den franske klub spiller som nævnt i Ligue 1, Frankrigs bedste række. Her konkurrerer de runde efter runde mod hold som Paris Saint Germain og Lyon. Den lille klub fra det nordlige Frankrig, har en lang historie hvilket gør det endnu mere interessant at følge. Den bedste periode for Lille OSC var fra da klubben blev grundlagt og ti år frem. I de år var det endnu mere specielt at have en Lille fodboldtrøje på.

Vil du iklæde dig en speciel fodboldtrøje, som det ikke er alle der har? Så er en Lille OSC trøje noget for dig. Vi giver dig muligheden for at personalisere den efter dit eget ønske. Du skal blot vælge den ønskede størrelse, og taste det ønskede tryk ind. Derefter er der ikke andet at gøre end at gå til sikker betaling, og vente på den bliver leveret med lynets hast.