Find træningstøj til køligt og vådt vejr >

Shakhtar Donetsk-trøje

Velkommen til vores side for den ukrainske fodboldklub, Shaktar Donetsk FC. Dette er stedet, hvor du kan skaffe den specielle Shaktar Donetsk-fodboldtrøje. Klubben har vundet et hav af trofæer, og de er derfor en af de mest succesfulde klubber i den ukrainske fodboldrække. Selv i europæisk sammenhæng har de præsteret at vinde UEFA Europa League i 2009. Bestil din trøje og husk at du kan personalisere den med eget navn og nummer på ryggen.

Læs mere
Shakhtar Donetsk-trøje
Kompakt Normal
Filter

FC Shakhtar Donetsk er en formidabel klub og det er de ikke kun i Ukraine men i hele Europa. Klubben stammer fra det østlige Ukraine og de har indtil nu vundet ni mesterskaber og ti pokalturneringer. I 2009 fik man også at se Shakhtar Donetsk trøjen øverst på podiet da de slog Werder Bremen i Europa League turneringen og siden da har de været en fast bestanddel af Champions League og Europa League.

Klubben er kendt for altid at have en del brasilianske spillere i truppen og man har set spillere som Fred, Alex Teixeira og Bernard bære Shakhtar Donetsk trøjen. Derudover har klubben haft rigtige mange store navne i klubben blandt andet disse spillere, Sergei Rebrov, Henrikh Mkhitaryan, Anatoly Timochtchouk, Douglas Costa og Luiz Adriano. Så man kan godt tale for, at Shakhtar er et klassehold for sig selv.

Leder du også efter en ny Shakhtar Donetsk trøje? Så er du kommet til det helt rette sted her hos Unisport. Vi har et stort udvalg af diverse fodboldtrøjer, så vi er mere end sikre på du kan finde din næste lige her. Vi tilbyder også tryk på trøjer, så du kan du også få din yndlings Shakhtar spiller på trøjen eller endda dit eget navn og nummer.