Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Målmandstrøjer

   Hos Unisport har vi et stort udvalg af målmandstrøjer og målmandssæt. Vi sælger både trøjer separat, men også i sæt med shorts. Som målmand har du et stort ansvar og det er ofte dit arbejde, der er forskel på sejr og nederlag. Derfor er det meget vigtigt du både er mentalt klar, men vigtigere fysisk klar.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Som målmand bevæger man sig ikke så meget på banen som de andre spillere, og derfor er almindeligt spillersæt for koldt, og dine muskler vil ikke være varme og klare nok, til du skal præstere. Derfor er det optimale målmandstøj, et sæt hvor din krop holder varmen i så du samtidig undgår skader i sener og muskler.

   Her på siden har vi mange målmandstrøjer, og der er stor forskel på trøjerne. Nogle er designet til at spille i sommerhalvåret, og til at være lettere end trøjerne til vinterhalvåret der er lidt tykkere og varmere. Nogle af målmandstrøjerne er designet med skulder og albuepuder, der er velegnede til at tage stød med, når man kaster sig efter bolden.

   Vi har et stort udvalg af målmandstrøjer og mange forskellige brands. Den rigtige målmandstrøje til dig afhænger af hvad du ønsker. Om du har behov for en målmandstøje til vinteren eller sommeren, eller om du har brug for en trøje, der er god til at ventilere, vi har det hele.

   Se alle mærker