Målmandsudstyr

Målmandens vigtigste udstyr er selvsagt målmandshandsker, men meget mere hører sig til for at skabe det perfekte målmandssæt i forhold til udstyr. Målmandsudstyr kan være alt fra Glove Glu, der forbedrer grebet i målmandshandsker, eller det kan være sportstape til fingrene, som giver dine fingre ekstra støtte, og dermed mindsker risikoen for skader. Målmandsudstyr favner vidt og bredt, men for at det ikke skal blive for uoverskueligt at finde, hvad du har brug for, så har vi samlet vores udvalg af målmandsudstyr i denne kategori.

Træningstøj til målmænd adskiller sig fra almindeligt træningstøj ved at have paneler og puder på de mest udsatte områder, hvilket giver en øget beskyttelse, når du som målmand kaster dig efter bolde. Den slags træningstøj finder du naturligvis i denne kategori, og det inkluderer målmandsbukser, målmandstrøjer og meget andet. Når du handler dit målmandsudstyr på Unisport.dk, så handler du altid til gode priser og med hurtig levering. Sådan er det altid hos Skandiaviens bedste fodboldshop!

Uanset om du er nybegynder, øvet eller spiller i de større ligaer, vil der være mulighed for at finde det helt rigtige målmandsudstyr her. Vi giver dig de bedste målmandshandsker, kort leveringstid, og skarpe priser.