Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Målmandstilbehør

Som målmand er det vigtigt dit udstyr i er orden –såvel som din træning. Her på siden har vi en lang række produkter, udstyr til målmænd og diverse tilbehør, man har brug for til pleje af handsker og andet målmandstilbehør. Det er ofte målmanden, der leverer det vigtigste stykke arbejde i en fodboldkamp, og derfor er det altid betydningsfuldt det stykke arbejde, en målmand skal udføre.

Læs mere
Målmandstilbehør
Kompakt Normal
Filter

Finger og håndledstape bruges til at give ekstra støtte til håndleddet og fingrene. Premier Sock Tape som vi forhandler her på siden er det mest benyttede brand i Premier League, der vidner om kvaliteten af produktet.

Til dine handsker har vi en række produkter til at holde dine målmandshandsker i en god stand. Det betyder i sidste ende, hvor lang tid dine målmandshandsker kommer til at holde. Her på siden forhandler vi en lang række produkter til vedligeholdelse af dine målmandshandsker. Om det så er tilbehør, der øger dine handsker holdbarhed, giver forbedret greb i bolden eller fjerner lugt og får dine hansker til at dufte som nye.

Albuebeskyttere er også vigtige. De giver støtte til muskler og led, tager stød og hjælper med at holde varmen omkring det udsatte albueled. Vi har masser af målmandstilbehør, der med sikkerhed vil forlænge levetiden af dit udstyr og sørge for, du er klar til kamp.