Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Letvægtsfodboldstøvler

   Teknologien i fodboldstøvler er i konstant udvikling og støvlerne bliver konstant lettere og lettere. Mange spillere foretrækker letvægtsstøvler, da de giver en friere og lettere fornemmelse på fødderne. Lettere støvler gør dig ikke nødvendigvis hurtigere, men det gør måske, at du føler dig hurtigere. Her hos Unisport finder du mange forskellige letvægtsstøvler fra store mærker som Nike, adidas og PUMA. Vi har også letvægtsfodboldstøvler fra Umbro, New Balance m.fl. Køb dine nye letvægtsstøvler her!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Det kan være svært at sætte en finger på, hvad man er på udkig efter i en fodboldstøvle, men hvis man er på udkig efter den psykologiske fordel, så er letvægtsstøvler et godt bud. Omend det kan være svært at dokumentere, at lettere støvler gør dig fysisk hurtigere, så kan de være med til at give dig et mentalt overskud, når du gør klar til at udfordre din modstander på banen. De lette støvler kan næsten ikke mærkes på fødderne, og når du fjerner restriktionerne, så er det, at du virkelig kan præstere op til dit bedste.

   Letvægtsstøvler findes fra alle de store mærker; Nike, adidas og PUMA, men også Umbro og New Balance har meldt sig på markedet. Her finder du dem allesammen, så hvis du er på jagt efter et par letvægtsstøvler, der sætter dig op til at præstere til dit maksimale, er du helt sikkert kommet til det rette sted.

   Se alle mærker