Cagliari shop

Cagliari Calcio er en klub fra Sardinien som til daglig spiller i den italienske Serie A. Sidste sæson var de en tur i Serie B og efter en kort tur der kom de tilbage til Serie A efter de vandt den anden bedste række. Klubben blev stiftet tilbage i 1920 og har spillet professionel fodbold siden 1964 og vandt deres første Serie A titel tilbage i 1970. Vil du gerne hjælpe dem på vej tilbage til mere succes, så kan du støtte holdet ved at købe den nye Cagliari trøje lige her hos Unisport.

Mange store italienske samt udenlandske spillere har båret Cagliari trøjen. Spillere der er værd at nævne er blandt andet, Gianfranco Zola, Massimiliano Allegri, Radja Nainggolan, Patrick Mboma, Julio Cesar Dely Valdes og Enzo Francescoli. Her hos Unisport tilbyder vi også tryk på trøjer, så hvis disse spillere er nogle af dine yndlingsspillere så kan du også få deres navn trykket på trøjen. Derudover så kan du også få dit eget navn og nummer, så bliver trøjen lidt mere speciel.

Leder du efter en ny Cagliari trøje? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Unisport har vi et stort udvalg af diverse klubtrøjer og heriblandt Cagliari trøjen. Du kan blandt andet få hjemme, ude og tredje trøjen lige her hos Unisport. Så tag et kig og se hvad du har brug for. Vi har hurtig levering med billig fragt.