adidas Copa

adidas Copa Heritage

Den originale adidas Copa Mundial blev lanceret i 1970'erne, og er gennem årerne blevet båret af utallige gode spillere. De var ikke høj på teknologi, men høje på kvalitet. adidas valgte at videreudvikle deres favorit støvle til hvad vi ser i dag, og opgradere deres elskede design til sin tidligere herlighed. Med cutting edge teknologi og de bedst mulige materialer, har adidas leveret en støvle værd sit navn Copa.

Om adidas Copa

adidas Copa er efterfølgeren af den originale og succesfulde adidas Copa Mundial. adidas Copa er bygget til den moderne kamp, med både kænguro læder og teknologi af højeste klasse. Topmodellen er lavet uden snørebånd – for at give dig en sok fornemmelse i læder og en fantastisk boldfølelse. Alle de andre modeller er lavet med det traditionelle snørebåndsystem for en mere låst og sikker følelse under spark til bolden. Bliv ved med at læse, for at finde alt du bør vide om adidas Copa, med hensyn til pasform, størrelse og tilgængelige modeller!

adidas Copa valgmuligheder

adidas Copa pasform

Hovedpunktet ved alle fodboldstøvler, er hvordan de sidder på din fod. Lige meget hvor mange fede tricks og tilbehør et mærke går inkorporeret i nogle støvler, er pasformen vigtigst, hvis pasformen ikke fungerer, vil du ikke få dem brugt. Så pasform og komfort er nøgleord. Med en overdel lavet af blødt kænguru læder og en kompressions følelse, vil adidas Copa være det perfekt valg til spilleren, som er på udkig efter komfort og et ultimativt touch, som kun kan blive opfyldt med læder. adidas Copa er lavet med en mellem bredde,så den er ideel til de fleste typer fødder.

adidas Copa størrelse

Her hos Unisport har vi adidas Copa i alle størrelser, fra børnestørrelser til voksenstørrelser, hvilket betyder du altid kan finde den rette størrelse til dig. Du kan kigge blandt vores store udvalg, for at finde de nyeste modeller og farvekollektioner, så du altid kan få de nyeste fedeste støvler til at imponere dine venner. Vi tilbyder også en størrelsesguide, der gør det nemmere for dig at købe den rette størrelse støvler.

adidas Copa modeller

adidas Copa er tilgængelig hos Unisport i alle prisklasser, så du kan finde denne fantastiske støvle selv på et stramt budget. Med adidas Copa modeller fra 19.3 og helt til den professionelle 19+ version. Hvis du er i tvivl om hvilke Copa, der er de rette for dig, så spørg os. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den rette model til din stil og budget. Unisport har din ryg.

adidas Copa sål underlag

Unisport tilbyder en række forskellige underlag til dine nye adidas Copa.

Den mest populære version er FG/AG knopsystemet, som er lavet til brug på almindeligt græs og nyere kunstgræsbaner (4G) eller endda hybrid baner. Mange hold spiller kamp på græs, og træner på en 4G bane – hvis det er samme tilfælde med dit hold, vil adidas Copa med FG/AG knopper være det perfekte valg til dig! Der er ingen grund til, at skulle købe to forskellige par støvler, eller bekymre sig om at ødelægge dem ved brug på det forkerte underlag! Hvis du spiller på ældre kunstgræsbaner, eller street fodbold, så tilbyder Unisport også TF versionen af adidas Copa. Denne version indeholder en hårdere gummi sål, og en masse små knopper for bedre greb i løsere underlag. Spiller du fodbold på et af disse underlig? Så er TF versionen det perfekte valg for dig!

Her hos Unisport.dk kan du også købe indendørs versionen af adidas Copa. Denne version tilbyder en flad, og ikke markerende gummi sål, der er blevet specielt designet til indendørs overflader som træ og beton. Det er ofte brugt i indendørskampe, men du kan også doble op og bruge dem som fede sneakers med dine venner.

Til spillere som ikke frygter det hårde vejr, har adidas Copa selvfølgelig også en SG model. Et Soft Ground knopsystem indeholder lange metal skrueknopper, der vil sikre dig et fast greb selv i de vådeste baner. Det er det bedste valg, hvis du normalt spiller på våde og mudret baner. Runde metal knopper er også gode til manøvredygtighed, der tillader dig at lave skarpe vendinger og skifte retning på dine vilkår. Se vores store udvalg af adidas Copa her, og find dit næste par i dag.

Hvis du er på udkig efter et helt igennem fantastisk par fodboldstøvler, så vælg adidas Copa. Køb dine adidas Copa fodboldstøvler hos Unisport i dag - tilgængelige i en lang række størrelser og farver.