Forårsudsalg: Nu op til -70%! Køb nu

adidas Copa

adidas Copa er en af de mest solgte fodboldstøvle nogensinde på verdensplan. adidas Copa fodboldstøvlen har et klassisk udseende, samt højtkvalitets læder så man får den bedst mulige komfort. Støvlen er blevet brugt siden 80'erne og er blevet anvendt af nogle af spillets allerbedste spillere. Leder du også efter et par til dig selv, så find dem lige her hos Unisport. Vi har de nye adidas Copa også i forskellige modeller og størrelser, så både voksne og børn kan finde et par!

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

adidas COPA 17 er den nye opdateret version af den originale støvle. Den originale Copa Mundial er en ægte klassiker, som er bygget på værdier som komfort og ægte læder. For at gøre klassikeren en seriøs konkurrent til det moderne spil, så har adidas valgt at opdatere Copa Mundial. Her hos Unisport er vi mere end stolte over, at kunne byde den nye Copa Mundial velkommen i blandt vores store udvalg.

Det essentielle når man vælger en fodboldstøvle er, at den passer til din fod. Lige meget hvor mange teknologier og attributter et brand tilføjer til en støvle, er dette ligegyldigt hvis du ikke kan passe støvlen. Så komfort er alfa omega. Med den nye overdel, lavet af blødt kængurulæder og et kompressions fit, så er COPA 17 helt sikkert et godt valg til de spiller der leder efter komfort, samt den ultimative touch som man kun opnår fra læder.

Leder du efter et ægte par læderstøvler, så vælg adidas COPA 17. Du kan finde dem lige her hos Unisport. Vi har dag til dag levering så få dine nye støvler allerede i morgen. Du kan også vælge tryk på støvler så få dit eget navn og flag på støvlen!