adidas Copa Mundial

adidas Copa Mundial er en fodboldsko som tilpasser sig foden, hvilket er med til at sikre den gode boldkontakt. Sådan har det været siden fodboldstøvlen først blev lanceret tilbage i 1979. Det har længe været svært at forbedre konceptet Copa Mundial og mange spillere, kunne ikke forestille sig at spille i andre fodboldstøvler. Copa Mundial er, med sit klassiske design, helt sort med de klassiske tre striber fra adidas.

Har du spillet i Copa Mundial tidligere eller er du interesseret i at prøve dem af? Hvis du søger et par fodboldstøvler med høj komfort og stabilitet, så er adidas Copa Mundial det perfekte valg. adidas Copa Mundial er tilgængelig for både voksne og børn, og for mange kan det være en god fodboldstøvle at begynde med.

adidas Copa Mundial kommer i en version til normale græsbaner med FG knopper, men skal du bruge noget ekstra greb i banen på de våde regnvejrsdage, så skal du i stedet overveje adidas World Cup med SG knopper. Forskellen på de to støvler, er knopsystemet. Hvis vægten ikke er det vigtigste for dig, men du søger verdensklasse komfort, stabilitet og ikonstatus, så anbefaler vi adidas Copa Mundial fodboldstøvler, der tilpasser sig foden, sikrer den gode boldkontakt og giver dig som spiller mange muligheder –det er ofte lig med adidas Copa Mundial. Der er ikke noget at komme efter, for Copa Mundial fra adidas er et ikon inden for fodboldverdenen, og det vil fodboldstøvlerne blive ved med at være i mange år frem.