Fodboldstøvler til kvinder

Fodboldstøvler til kvinder

Det kan være svært, at finde det rette par fodboldstøvler til kvinder. Heldigvis er størstedelen af støvler i dag lavet unisex, så de er designet til både mænd og kvinder. Dog præsenterer nogle af de store mærker støvler, som er specifikt designet til kvinder. adidas var de første til at introducere fodboldstøvler lavet specielt til kvinder, hvilket var tilbage i 1975. Dengang var støvlerne kaldet adidas Anja. Det har heldigvis ændret sig siden da.

Hvad er forskellen mellem herre- og damefodboldstøvler?

Det nemme svar til dette er, at der ikke er den store forskel. I dag er de fleste fodboldstøvler til mænd lavet som unisex støvler, hvilket betyder at de går an til begge køn. Betyder det, at der ingen forskel er på dem? Her er svaret nej – men lad os tage et kig nærmere.

Kvinde fodboldstøvler – Pasform

Det er ingen hemmelighed, at i det fleste tilfælde, er mænd genetisk større end kvinder, og det gælder også deres fødder. Det vil derfor heller ikke være en overraskelse, når pasformen er en faktor, hvor vi ser en forskel. Fodboldstøvler til kvinder og piger er ofte designet tyndere, så de har en smallere pasform. Vælger du dog at gå efter en unisex model, vil vi i de fleste tilfælde anbefale at gå en størrelse ned, i forhold til kønsforskellen. Det er af den simple grund, fordi mænd har tendens til at have bredere fødder end kvinder.

Kvinde fodboldstøvler – Farvevarianter

Selvom vi lever i en verden, hvor køn ikke er associeret med en specifik farve, ser vi stadig mærker lave fodboldstøvler til kvinder i mere feminine farvevarianter, såsom lyserød eller lilla. Det betyder ikke, at mænd ikke kan have pink fodboldstøvler, og at kvinder ikke må have blå fodboldstøvler. Et eksempel kunne være da adidas lancerede deres Spectral mode pack, der bestod af støver i feminine farver – støvlerne blev båret af blandt andet den franske internationale stjernespiller Paul Pogba.

adidas og den første kollektion af fodboldstøvler til kvinder

Som tidligere nævnt, oplever vi generelt ikke den store forskel mellem kvinde- og herre fodboldstøvler. I 2018 valgte adidas dog at ændre det, da de lancerede deres første kollektion af fodboldstøvler til kvinder. En kollektion lavet specielt til at passe på den kvindelige fod. Den største forskel fra denne kollektion og en hver anden kollektion, var størrelsen på knopperne. Sammen med kvindelige fodboldspillere fra hele verden, har adidas designet en støvle med mindre og kortere knopper, for en unik position.

Vælg de rette fodboldstøvler til kvinder

Som med alt andet, er det vigtigt at vælge det rette par fodboldstøvler. Vi vil derfor hos Unisport, gøre vores bedste for at guide dig igennem det store udvalg af fodboldstøvler, for at sikre du får valgt den rette model. Hvis du kommer til at vælge de forkerte støvler, så frygt ej – Hos Unisport kan du hurtigt og nemt returnere dine støvler, så længe de ikke er blevet taget i brug.

Lad os tage et kig nærmere på vores udvalg af fodboldstøvler til kvinder.

Nike fodboldstøvler til kvinder

Nike fodboldstøvler er nogle af de mest eftertragtede støvler rundt i verden. Det ikoniske ”swoosh” logo er over alt i spillet, og det er bestemt ikke et tilfælde. Nike fodbold har kreeret fodboldstøvler i over 40 år, og bliver gang på gang ved med at lave mesterværker og fede støvler i alle farvevarianter. Nike præsenterer ofte fodbold kollektioner for kvinder, som indeholder nogle af de mest populære silhuetter. Alle modeller fra Nike er lavet til de fleste fodtyper. Få topmodeller fra Mercurial, Phantom og Tiempo i dag.

adidas fodboldstøvler til kvinder

Det populære mærke med tre striber, er et af de største fodbold mærker på markedet. Det succesfulde tyske mærke har været en del af spillet siden de i 1953 præsenterede deres første par fodboldstøvler. Som tidligere nævnt, var adidas det første mærke til at lave en kollektion af fodboldstøvler til kvinder, med deres adidas Anja i 1975. Siden da har de præsenteret flere fede kollektioner, tilgængelige for kvinder i en række flotte farver. Find de populære silhuetter fra adidas Predator, Nemeziz, Copa og X. Vælg mellem kvindemodellen eller unisex. Vi garanterer at adidas har det perfekte par for dig.

Fodboldstøvler til kvinder – resten af det bedste

Hos Unisport stræber vi altid efter at være de bedste til det vi laver og står for. Også når det kommer til vores udvalg af fodboldstøvler til kvinder. Vi sørger for fodboldstøvler fra de største mærker i verden, som Puma, New Balance, Under Armour, Mizuno og flere. Vores støvler kommer i forskellige farvevarianter, med forskellige teknologier og vi garanterer at du kan finde det perfekte par hos os.

Hvilken type knopper skal du vælge?

Valget af knopsystem har stor indflydelse på, hvilke fodboldstøvler du bør købe. For at gøre valget nemmere, har vi lavet en lille guide til at informere dig om de vigtigste faktorer.

FG fodboldstøvler til naturlige græs underlag

FG fodboldstøvler er også kendt som fodboldstøvler til firm ground, hvilket er det mest benyttede sålunderlag. Knopperne på disse støvler er lavet til almindelige græs baner, hvoraf firm ground også kommer fra. Knopperne er lavet til at kunne trænge ind i græsset og derved give dig det bedst mulige greb i banen.

SG fodboldstøvler til våde græsbaner

SG fodboldstøvler er lavet til de regnfulde dage med mudder og blødt græs. Vi anbefaler at bruge skrueknopper under disse forhold, da de vil sikre dig det bedste greb i de våde baner. Støvler med SG underflade har færre knopper, dog er knopperne længere og ofte lavet ud af metal. De kan derfor ikke benyttes på alle underlag. Vælger man at bruge nogle SG støvler på f.eks. FG underlag vil man skade ens knæ. Vi anbefaler derfor SG støvler til en regnfuld dag.

AG fodboldstøvler til kunstgræs baner

AG fodboldstøvler er lavet til baner af kunstgræs. Kunstgræs er ofte kendt som et meget hårdt og fast underlag. AG knopsystemet er ideelt til denne form for underlag. Knopper på støvlerne er for det meste runde, hvilket giver dig en hurtigere bevægelse. De er karakteriseret ved at have kortere knopper til at øge stødabsorberingen, og tilbyde et endnu bedre greb i kunstgræsset.

Køb fodboldstøvler til kvinder online hos Unisport

Hos Unisport stræber vi altid efter at opfylde dine behov, og tilbyde den bedste shopping oplevelse. Det er derfor vi konstant opdaterer vores udvalg af produkter, for at kunne imødekomme dine ønsker. Hvis vi af en grund ikke udstiller et specifikt produkt, eller du bare har et spørgsmål, som vi ikke fik besvaret i denne tekst, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Du kan finde alt relevant kontakt information i sidehovedet. Nu er alt du skal gøre at vælge dine favorit fodboldstøvler, bestille dem og så er du klar til at overtage banen.