Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

adidas kunstgræsstøvler

Det vigtigste når du vælger fodboldstøvler, er, at støvlerne passer til underlaget, du spiller på. Når du spiller du kunstgræs, er det vigtigt, at du spiller med kunstgræsstøvler, da disse er lavet til at modstå det øgede pres, som støvlerne udsættes for på det kunstige underlag. Her finder du en lang række forskellige kunstgræsstøvler fra adidas i en masse slags farver og størrelser til både børn og voksne. Glem ikke, at du også kan vælge at få eget navn og flag på dine nye adidas kunstgræsstøvler.

Læs mere
adidas kunstgræsstøvler
Kompakt Normal
Filter

adidas ved godt, hvordan man skruer et par fodboldstøvler sammen, og det gælder selvsagt også, når vi taler om adidas' kunstgræsstøvler. Det tyske mærke har forfinet deres teknologi gennem årene, og det betyder, at deres kollektion af fodboldstøvler udgøres af adidas ACE og adidas X, mens en moderne udgave af klassikeren Copa Mundial har meldt sin ankomst på markedet.

De fleste af adidas' støvler er udviklet med en revolutionerende sål, der giver dig de bedste forudsætninger for spil på både naturligt græs og kunstgræs. En kombineret FG og AG sål gør det nemlig muligt for dig at bruge den samme støvle på begge underlag. Det betyder dermed, at et par adidas kunstgræsstøvler, også er et par støvler, du kan bruge på almindeligt græs.

En teknologisk udvikling, der helt sikkert vil komme mange fodboldspillere til gode. Det gør de allerede på professionelt plan, hvor stjernespillere som Lionel Messi, Paul Pogba og Gareth Bale sætter deres lid til adidas' fodboldstøvler. Skal du følge dem trop? Så finder du dit nye par adidas kunstgræsstøvler i denne kategori.