Udstyr

Fodbold beror i høj grad på det rette udstyr, og det finder du naturligvis her hos os på Unisport.dk. Uden benskinner, fodboldstrømper, træningstøj og fodbolde bliver det ikke til meget fodbold, og det kan vi jo ikke have. Derfor har vi samlet alt det udstyr, du har brug for til at få det meste ud af din fodbold både til kamp og til træning. Fodboldudstyr kan antage mange skikkelser, og vi har udstyr til både børn og voksne, til træning, kamp og hverdag, så vi er sikre på, du kan bruge!

Læs mere
Udstyr
Kompakt Normal
Filter

Fodboldstøvler er formentlig det første, du lægger i sportstasken, men der skal mere fodboldudstyr til for at fylde den op og fuldende den. Fodbolde, benskinner, strømpetape og baselayer er blot en række af de ting, du finder i denne kategori for fodboldudstyr, hvilken er tilvejebragt for at gøre det nemmere for dig at finde alt det fodboldustyr, du har brug for. Hvadend du er ny fodboldspiller, og skal fylde din sportstaske op fra bunden, eller om du blot er på jagt efter noget specielt fodboldudstyr, så er denne kategori et rigtig godt sted at starte din søgen.

Vi har nemlig et mere end almindeligt stort udvalg af fodboldudstyr, og det dækker alt fra det mest basale til det mere specifikke. Vi har alverdens forskellige fodbolde, baselayer til ethvert slags vejr, træningstøj fra alle de store mærker, og træningsudstyr i skikkelse af reboundere, der sikrer dig, at du altid har en træningsmakker. Uanset om du blot skal have fyldt op på strømpetape, eller du er i markedet for et par nye løbesko, så finder du sikkert noget til dig i denne kategori for fodboldudstyr. Vi har fodboldudstyr fra alle de store mærker i forskellige størrelser og farver, så mon ikke også der er noget til dig?