Sportstasker

At vælge den perfekte sportstaske

Vi ved hvor vigtigt det er at vælge den rette sportstaske, gymnastikpose, støvletaske eller fodbold taske. Sportstasker kommer i mange forskellige modeller og størrelser, og til forskellige brug. Vi har alle nogle behov, og vil have det, der er bedst til os. Til at opfylde din specifikke behov og ønsker, har vi hos Unisport samlet et kæmpe udvalg af mere end 100 forskellige sports- og gymnastiktasker til både mænd og kvinder, i en masse forskellige størrelser og farver. De kommer fra nogle af de største sportstaske mærker i verden, som Nike, adidas og selvfølgelig vores eget Unisport mærke.

Sportstasker til dine specifikke behov

Før du vælger din favorit sportstaske, så lad os tage et nærmere kig på de forskellige modeller, og hvor du skal vælge den ene frem for den anden. Det afhænger at dine behov.

Sportstasker

Sportstasker er en yderst almindelig og populær type taske. Tasken er en stor cylinder formet taske lavet af et tykkere materiale. En sportstaske har tendens til at tilbyde mindre organisation, og en del større opbevaringsplads. Afhængigt af modellen, kommer de i små til henholdsvis store størrelser, for at tilpasse sig udstyr i alle størrelser. Det er mere hyppigt at finde sportstasker, der bliver brugt til større udstyr, end lette ting. Til opbevaring og transport af bolde, anbefaler vi dog man går efter en taske specialiseret i et mesh materiale.

Gymnastikposer

Gymnasik tasker eller gymnastikposer er den perfekte taske, hvis du pakker let til en kamp, eller ikke har brug for meget plads. Små gymnastikposer er alle meget simple i deres design, og bruger en snor til lukning og til stropper, for at kunne bære tasken som en rygsæk. De er typisk lavet af nylon eller mesh, og minder om en miniature boldtaske. I vores udvalg kan du selvfølgelig finde gymnastikposer fra nogle af de største mærker, som Nike og adidas, men eftersom at Unisport er fodbold specialist har vi taget det ekstra skridt, og sørget for at opfylde dine behov for at støtte dit yndlings hold. Du kan derfor finde gymnastikposer fra nogle af de største og mest populære fodbold klubber i verden, som Real Madrid, FC Barcelona, PSG og mange andre klubber.

Rygsække

Sportslige rygsække er perfekte, hvis du har brug for at have nogle ting med til træning, kamp eller bare i skole. De kan komme i en blød og stiv ramme, der virkelig kan hjælpe dig med at organisere dit grej. Udover den traditionelle måde at bære en rygsæk, findes der også en messenger type rygsæk, som kan slynges over en skulder og hviler på siden og hoften. En rygsæk er det perfekte valg til de, der har behov for at bære både lette og tunge belastninger i en længere periode, og ofte foretrækker håndtasker på grund af den begrænsede evne til at bære tunge vægte i hænderne. En af de bedste ting ved rygsække, er skulder strop komponenterne. Skulder strop komponenterne gør det muligt at justere hvor tæt du ønsker tasken på din ryg, og på den måde tilpasse komforten og stilen. Det er dog vigtigt at fortælle, at vi altid anbefaler at have tasken tæt på ryggen, når der skal bæres tungere belastning, da det reducerer risikoen for skader i skulderen.

Bæltetasker

En mavetaske, en bæltetaske, en skuldertaske eller bum bag – et kært barn med mange navne. Men lige meget hvad du kalder den, er vi hos Unisport stor fan af den ekstremt brugbare lille taske. En bæltetaske er et lille stykke materiale lukket med en lynlås, og båret ved brug af en strop. De blev traditionelt båret rundt om maven eller i taljen, men i dag bruger flere og flere, specielt unge, den som en taske fra skulderen til hoften, lidt ligesom hvordan Sylvester Stallone bar hans patron bælte i Rambo. En bæltetaske er perfekt til sikker opbevaring af din pung, nøgler og andre små ting.

Hvad gør en sportstaske god?

Udover at finde den rette taske til at opfylde dine behov, skal du også kigger efter den lavet af de bedste materialer. Syntetiske fibre, som polyester, er meget almindeligt blandt sportstasker. Grunden til det, er at man ønsker et holdbart materiale, som også kan holde til de forskellige vejrforhold. Fodboldbanen kan være hård mod bomuld, og nogle gange også læder. Hvis din taske aldrig skal andre steder hen end omklædningsrummet eller hjemmet, så er valget af materiale mindre vigtigt. Men når det kommer til boldtasker eller sportstasker til større belastning, så er det vigtigt at vælge en holdbar i materiale og levetid. Uafhængigt af hvilket materiale din sportstaske er lavet af, så sørg altid for at den lavet til sportsligt brug, og kommer fra et troværdigt mærke.

Køb din sportstaske online hos Unisport

At købe din sportstaske online har aldrig været nemmere. Unisport sætter en ære i at hjælpe dig, med at få den bedste shopping oplevelse nogensinde. Vi opdaterer derfor konstant vores udvalg af produkter, for at opfylde dine behov. Udover at tilbyde en kæmpe udvalg af produkter, så stræber vi efter at gøre din kundeoplevelse så simpel og beskrivende som muligt. Selvom vi forsøger at være den perfekte hjemmeside med relevant information, kan de ske at vi har glemt noget, eller ikke har forklaret noget godt nok. Hvis du oplever nogle misforståelser eller bare har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice – du kan finde alle kontakt informationerne i sidehovedet. Nu er alt du skal gøre at vælge din favorit sportstaske, og lave din ordre online hos Unisport.