Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Boldpumper

   Når du har med fodbolde at gøre, har de med at tabe luften over tid, og derfor skal det også være muligt at pumpe dem op igen. Det bedste du kan bruge til at pumpe dine fodbolde op er selvfølgelig boldpumper. De findes i mange forskellige varianter, og kan både fås til kompressorer, som manuelle boldpumper eller integreret i en speciel kompressor.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Med de forskellige valgmuligheder kan det som klub og privatperson være svært at vælge de rigtige boldpumper, og her er det vigtigt at tænke over følgende. Hvor mange bolde skal der bruges boldpumper til. Hvor tit vil det være nødvendigt at pumpe boldene, og er der flere typer af bolde som skal pumpes.

   Når du har styr på de ting, kan du begynde at vælge de rigtige boldpumper, og finde ud af om du skal vælge den ene eller anden boldpumpe. Vi har som tidligere skrevet et godt udvalg af boldpumper her på Unisport.dk – så uanset dit behov, vil du finde en eller flere boldpumper, som passer til det.

   Uanset om det er nipler, ventilolie eller trykluftpistoler og manuelle boldpumper, har du mulighed for at finde dem her ved Unisport.dk – start allerede i dag – find dine boldpumper her.

   Se alle mærker