Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Anførerbind

   Den fødte leder på banen har et ekstra ansvar, og skal sørge for at få sine medspillere til at holde de aftaler, der er lavet før kampen, få dem til at præstere bedre og give dem troen i de stunder hvor det hårdt at være på banen. Det er anføreren, der er tale om, og han skal selvfølgelig have sit helt rigtige anfører bind. Det er noget vi kan klare her ved Unisport.dk, så skal du bruger anførerbind, finder du dem her.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Uanset om det er klubholdet eller landsholdet, er der mange ekstra forpligtelser med anførerbindet, og er du den fødte leder som ønsker det ekstra ansvar er det bare at gøre opmærksom på det. Du kan komme til at opleve mange spændende ting som anfører, og derfor skal du også have mulighed for at vælge det helt rigtige anførerbind.

   Har du aldrig prøvet at bære et anførerbind, så er det ikke for sent at komme i gang endnu, for her ved Unisport.dk har du mulighed for at finde en lang række af anførerbind. Det giver dig chancen for at blive kaptajn på det hold du sætter, og hvem ved, måske er du den perfekte anfører.

   Find du af hvilket anførerbind du skal vælge – start lige her.

   Se alle mærker