Efterårsudsalget er i gang! ❯

Unisport Samarbejdsklubber

Unisport er ikke kun en af de førende butikker blandt privatpersoner, men også blandt fodboldklubber i Danmark. Vi har en række Unisport samarbejdsklubber, som vi på daglig basis arbejder sammen med. Ved at blive en samarbejdsklub, så kommer der også en række fordele i forhold til, hvad man kan finde andre steder. Vores speciale er fodbold, og vi har mange års erfaring inden for Team Sport, så lad os hjælpe jer på rette vej som samarbejdsklub. Vi samarbejder med klubber i alle størrelser.

Læs mere
Unisport Samarbejdsklubber
Kompakt Normal
Filter

Nogle af de fordele man kan opnå som Unisport samarbejdsklub er fordelagtige priser på holdsæt, samt tryk på sættene. Derudover har vi et stort lager, hvor vi har de fleste af vores produkter og tilbehør, så vi kan tilbyde lynhurtig service, så jeres klub bliver klar til den nye sæson lige med det samme.

Vi har allerede en lang række forskellige samarbejdsklubber, så tag et kig på det udvalg vi har fra de forskellige klubber og se hvilke muligheder din klub også kan få. Vi kan tilbyde alt fra kamptøj med logo, til diverse træningsjakker og trøjer, samt vintertøj i form af varme jakker, huer og handsker. I kan vælge imellem forskellige mærker som Nike, adidas, PUMA, Select m.m. Så tag et kig, og tøv ikke med at kontakte os over telefonen eller mail. Vi står klar til at hjælpe jer på vej.