Efterårsudsalget er i gang! ❯

HIK spillertøj

Hellerup IK er en af vores mange samarbejdsklubber her i Unisport. Hellerup IK, eller HIK som de også bliver kaldt for, har i flere år været at finde i de højere rækker i dansk fodbold. HIK er en af de ældre klubber i Danmark, som startede helt tilbage i 1900 og her var fodbold allerede en del af programmet. Nu har de hold i alle aldersgrupper, alt fra mikroputter til Super Grand Old Master. Her på siden finder du alle de HIK produkter, du har brug for. Uanset om du er spiller eller fan.

Læs mere
HIK spillertøj
Kompakt Normal
Filter

Noget som Hellerup IK også er kendt for er, at have haft 5 landsholdsspillere igennem årene. Den spiller man måske bedst kender må være Ole Madsen, som spillede på landsholdet imellem 1958- 1969. Han spillede 51 kampe og scorede 43 mål, derudover var han anfører i 29 kampe.

Hellerup IK’s målsætning er at skabe en af Danmarks bredeste og bedste talentfabrikker, som skal skabes gennem et stærkt og socialt engagement og dette kan også ses på niveauet i klubben. At have haft landsholdsspillere og talentet til at spille 4 sæsoner i Superligaen, er et tegn på det høje niveau HIK har. Derfor er vi stolte og glade over at kunne tilbyde forskellige HIK pakker her på siden, hvor du blandt andet kan finde børne og voksen pakker, som indeholder kamptøj og træningstøj, så du kan være klar til at vise dit niveau i HIK.