GIGANTISK UDSALG - SPAR OP TIL 85% KØB NU
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   HIK

   Hellerup IK er en af vores mange samarbejdsklubber her i Unisport. Til dagligt ligger Hellerup, eller HIK som de også bliver kaldt for, i 2. Division. HIK er en af de ældre klubber i Danmark som startede helt tilbage i 1900 og her var fodbold allerede en del af programmet. Nu har de hold i alle aldersgrupper, alt fra mikroputter til Super Grand Old Master. Du finder her på siden alle de HIK produkter som du har brug for enten du er spiller eller fan.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Noget som Hellerup IK også er kendt for er, at have haft 5 landsholdsspillere igennem årene. Den spiller man måske bedst kender må være Ole Madsen, som spillede på landsholdet imellem 1958- 1969. Han spillede 51 kampe og scorede 43 mål, derudover var han anfører i 29 kampe.

   Hellerup IK’s målsætning er at skabe en af Danmarks bredeste og bedst talenfarbikker, som skal skabes gennem et stærkt og socialt engagement og dette kan også ses på niveauet i klubben. Fra at have landsholdsspillere og blandt andet spille 4 sæsoner i Superligaen er et tegn på højt niveau i klubben. Derfor er vi stolte og glade over at kunne tilbyde forskellige HIK pakker her på siden, hvor du kan blandt andet finde børne og voksen pakker som indeholder kamptøj og træningstøj, så du kan være klar til at vise dit niveau i HIK.

   Se alle mærker