Find træningstøj til køligt og vådt vejr >

Sells Målmandshandsker

Sells laver kvalitetssportsudstyr og især fodboldudstyr. Hos Unisport har vi et stort udvalg af målmandshandsker fra Sells. En god Sells målmandshandske kan betyde alt i en fodboldkamp – den kan betyde forskellen på sejr eller nederlag. Derfor er det vigtigt, at du har en god målmandshandske, der opfylder de behov, den skal.

Læs mere
Sells Målmandshandsker
Kompakt Normal
Filter

En Sells målmandshandske skal have en stor gribeeffekt og god stødabsorbering. Derved sikrer du dig, du kan kaste dig efter bolden og gribe bolden, når den kommer flyvende – samtidig skal du kunne kaste den godt. Alle disse parametre skal kombineres med en handske der skal være behagelig at have på og adlyde alle fingrenes bevægelser og have god ventilation så fingrene holder sig svedfrie.

Sells har altid haft det mål at lave de bedste målmandshandsker, og prøve at opfylde de behov du har brug for. Derfor har de udviklet nye teknologier, der sørger for et godt greb, en stor komfort og bevægelighed og ventilation til fingrene.

Her på siden finder du også produkter til vedligeholdelse af dine Sells handsker. For at forlænge levetiden af dine handsker er det altid en fordel at pleje dem ordenligt. Responseball har lavet et sæt, hvor du får tre produkter der fjerner lugt, opfrisker latexen og giver ekstra holdbarhed – så er du sikker på, at dine nye handsker holder længe, og du får størst mulig glæde af dem.