Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   adidas Indendørssko

   Er du på jagt efter nye indendørssko? Så bør du tage et nærmere kig på indendørssko fra adidas. Her vil du blandt andet finde en af de mest solgte indendørssko nogensinde, nemlig adidas Spezial. Der findes også andre modeller som Ace, X og Messi. adidas indendørssko er populært blandt fodboldspillere og hos Unisport finder du et stort udvalg af indendørssko fra adidasss. Vi har de nyeste modeller i forskellige farver, størrelser og prisklasser!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Når du tænker på adidas indendørssko tænker du samtidig adidas Spezial, der er kendt som den helt klassiske indendørssko fodboldspillere over hele verden elsker. adidas Spezial har sin oprindelse tilbage i 1979, og alligevel er den i dag i brug blandt millioner af spillere verden over. Det er sjældent, at en indendørssko bliver så populær –som denne adidas indendørssko.

   Ønsker du en mere prangende og moderne model fra adidas, så er der eksempelvis adidas SpeedTrick og adidas SpeedKick som er velegnet til futsal. Se vores udvalg her på siden, og vælg din favorit i mellem de forskellige farver. Der er rig mulighed for at vælge en moderne eller en klassisk indendørssko. adidas har alt du kunne drømme om, når du søger indendørssko i verdensklasse.

   Vil du have god komfort, høj kvalitet, pasform og unikke designs, er der ingen tvivl om at adidas indendørssko er det helt rigtige valg. Vi har modeller til børn, og modeller til både børn og voksne. Der findes et alternativ uanset alder, når du bestiller adidas indendørs fodboldstøvler online.

   Find ud af hvilke adidas indendørssko du vil have. Skal det være den klassiske adidas Spezial eller er du til en af de nyere modeller? Uanset hvad du vælger, har du mulighed for at bestille dine indendørssko fra adidas her ved Unisport.dk – vælg dine adidas indendørssko allerede i dag.

   Se alle mærker