Fodboldstøvler til fløjspilleren

I denne kategori finder du fodboldstøvler til kantspillere. Kanter er ofte hurtige spillere, og normalt vil hurtige spillere gerne have så lette støvler som muligt. Nike Mercurial & Hypervenom og adidas X samt PUMA evoSPEED er gode eksempler på fodboldstøvler til kanter. Hvis du er en fartdæmon på kanten, så kommer du helt sikkert til at finde de rette fodboldstøvler til dig her! Skal dine støvler have et personligt præg? Så kan du tilføje navn og flag, når du handler dine støvler her hos Unisport!

Læs mere
Fodboldstøvler til fløjspilleren
Kompakt Normal
Filter

Kantspillere, fløjspillere, wingere. Kært barn har mange navne, men alle har de til fælles, at de trives på fodboldbanens langsider med målet om at snyde modstanderen med sin hurtighed og finter. Det kræver et elegant touch, hurtige fødder og skarpe retningsskift, og hvis du er på jagt efter fodboldstøvler, der lever op til disse krav, så har du fundet den rette kategori til dig. Her har vi nemlig samlet alle de fodboldstøvler, der passer bedst til kantspillere.

Vi har fundet alle de støvler i denne kategori, der tilbyder dig alle de teknologier og innovationer, som bedst lever op til de krav, der stilles til kantspillere. Du finder letvægtsstøvler, revolutionerende knopsystemer, der giver dig det bedste greb i banen, og de lækreste overdele, der giver dig det mest fintfølende touch på bolden, du kan forestille dig.