adidas fuldender deres lineup af VM trøjer

06.11.2017

Skrevet af Claus

Det er store lancerings dag af VM 2018 trøjer hos adidas. Vi har allerede vist dig de flotte trøjer fra Argentina, Belgien, Tyskland og Spanien. Alle disse har et retro look, hvilket også er tilfældet for de andre VM trøjer. Følg med og bliv klar til VM næste sommer.

23 af de 32 deltagere til VM 2018 i Rusland er blevet fundet, mens de fleste af de sidste hold vil kvalificere sig gennem play-off kampene den kommende uge. Blandt de kvalificerede hold er Mexico, Colombia, Japan, Egypten og værterne, Rusland. I dag har adidas løftet sløret for VM trøjerne til alle disse nationer, inklusiv Sverige som skal ud i en hård kamp mod Italien. Gør dig klar til det vildeste retro.

Det tyske brand har også lanceret VM 2018 trøjerne til nogle af turneringens favoritter. Læse mere om trøjerne til Spanien, Belgien, Tyskland og Argentina ved at klikke på navnet.

Fortsættes nedenfor.

El Tri vandt CONCACAF kvalifikationsgruppen med stil og Javier 'Chicharito' Hernández og co. vil endnu engang spille med i verdens fineste selskab. Næste år vil det mexicanske hold bære en trøje der er inspireret af designs fra de tidlige 1990'ere. Det er den perfekte overgang mellem stadion og gaden. Mexico trøjen er hovedsageligt grøn og indeholder en grafik der løber fra bunden op mod brystet. På detaljen i nakken står der 'Soy Mexico', som gennemfører det visuelle forpligtelse til nationen.

Vis din kærlighed til El Tri og køb Mexico VM trøjen lige her.

Ligesom Mexico, var Japan en af de første fem nationer til at kvalificere sig til VM. Japan trøjen til landets 6. VM slutrunde i træk tager inspiration fra håndlavet japansk tøj design. Grafikken efterligner det traditionelle håndværk ved Sashiko synings teknikken, som er lavet af hvide rå tråde på en en indigo farvet base. Det giver et smukt og unikt look til både Shinji Kagawa og co. og fansene af en af Asiens største fodbold nationer. Trøjen indeholder en ny farve af blå med nuancer af rød og hvid for at repræsentere landets flag. Et logo på indersiden af nakken hylder de vigtige øjeblikke i JFA's fodbold historie.

Vil du støtte Japan næste år til VM? Køb den helt nye Japan trøje her.

Colombia har haft en hård kvalifikation og den stolte fodbold nation klarede sig til VM på den aller sidste dag af CONMEBOL kvalifikations gruppen på bekostning af blandt andet de sydamerikanske mestre Chile. Den nye Colombia VM 2018 trøje er et nutidigt bud på deres mest ikoniske hjemmebanetrøje fra VM i 1990 i Italien og de gule trøje indeholder et blåt og rødt grafisk design på siden for at fremhæve det colombianske flags farver. Ligesom de andre adidas trøjer indeholde trøjen også et logo i nakken af trøjen, hvor der står 'Unidos Por Un Pais' (Forenet som en nation).

Tror du James og Falcao vil funkle i Rusland? Køb Colombia trøjen her.

Bevæger vi os videre til endnu en gul trøje, så mangler Sverige stadig at booke deres billet til VM. Det må have været en mareridts lodtrækning for svenskerne, da de så Italien som deres modstandere i play-off kampene. Men som i alle ved er alting muligt i fodbold og hvem ved - måske vil Sverige spille i Rusland næste år. Uanset hvad så får de ihvertfald lov til at spille i deres helt nye trøje i play-off kampene. I tråd med de andre adidas trøjer har Sverige trøjen en tydelig retro inspiration. Mønsteret på fronten, som faktisk ligner det på Real Madrids nuværende hjemmebanetrøje, er direkte taget fra Sverige trøjen fra 1988 og formen på kraven stammer fra 1992 trøjen. En ren og moderne version af de ikoniske Sverige trøjer.

Støt Sverige i jagten på VM pladsen og køb din Sverige trøje lige her.

Vi slutter af med værtsnationens hjemmebanetrøje. Rusland trøjen er en moderne fortolkning af trøjen båret af Sovjet Unionen under OL i 1988, hvor holdet vandt guld. Den røde trøje indeholder solide hvide linjer der løber fra ryggen henover armene og ud på brystet, der giver et moderne og dristigt look. På indersiden af nakken er det russiske flag, den russiske ørn og det russiske udtryk for 'Victory-Bound as One'.

Køb Rusland trøjen her hvis du vil støtte værtslandet til VM i 2018.

adidas har også udgivet trøjerne til Algeriet, Venezuela, Paraguay, Bosnien & Herzegovina og VM 2018 deltagerne fra Egypten. Tjek dit favorit landsholds trøjer ud lige her.