adidas klæder Belgien på til VM 2018

06.11.2017

Skrevet af Claus

adidas har afsløret en masse af deres FIFA VM 2018 trøjer i dag og heriblandt en af turneringens største outsidere, Belgien. Måske den bedste trøje af dem alle sammen, hvis du spørger mig. Følg med!

I årtier har Belgien kæmpet for at præstere ved VM turneringer, hvor det bedste resultat er en 4. plads i 1986. Ved sidste VM nåede Belgien til kvartfinalerne og denne gang sigter den håbefulde nation efter at tage det næste skridt. Som en af de første nationer til at booke billet til Rusland, smadrede alle modstandere i kvalifikationen, hvilket gør Hazard og co. til en af outsiderne til trofæet i 2018.

Der er lanceret en masse andre VM 2018 i dag. Læs mere om Spanien, Argentina, Germany ved at klikke på navnet..

Fortsættes nedenfor

I tråd med adidas' andre trøjer til VM 2018, har den nye Belgien trøje en tydelig retro reference og er tæt inspireret af EM 1984 trøjen, en af landsholdets mest ikoniske designs nogensinde - en Google søgning værdig. Den nye Belgien trøje er hovedsageligt rød og indeholder også gul til adidas logoet og mørkerød til de tre striber der løber ned langs siderne. Sammenlignet med det gamle design er det hvide bånd på forsiden droppet på Belgiens VM 2018 trøje. Det resulterer i et mere moderne, men stadig vintage design, som fortsat inkluderer det usædvanlige grafiske print på fronten, bestående af farverne fra det belgiske flag med forbundets logo i midten. Alt i alt en trøje som uden tvivl er velegnet både på og udenfor banen. En klassisk trøje er genskabt.

Vil du støtte Belgien til VM? Forudbestil trøjen lige her.