adidas introducerer Spaniens trøje til VM 2018

06.11.2017

Skrevet af Claus

De har stadig nogle af de vigtige spillere fra slutrunden i 2010. Samtidigt er der en gruppe unge og sultne spillere, der er klar til deres første verdensmesterskab. adidas har nu sørget for den trøje, som de skal bære i Rusland.

Først tog Tyskland deres status som verdensmestre. Og lige nu er det Portugal, der kan kalde sig for europæiske mestre. Men Spanien har stadig et hold, der vil nå langt, hvis ikke hele vejen, når det går løs i Rusland til sommer. I dag har adidas så præsenteret den nye trøje, som de spanske profiler skal spille i.

Fortsættes nedenfor

VM 2018 Spanien trøjen har nærmest et retro-lignende design, der er sprængfyldt med energi. Den hylder et af landets mest berømte trøjer gennem tiderne - nemlig den fra VM i USA i 1994. Lighederne er til at få øje på. Den nye trøje har en dynamisk grafik, der løber ned langs begge sider. Dette design skal repræsentere hurtighed, energi og tiki taka, som vi alle forbinder med det spanske landshold.

adidas har lavet mange produkter og innovationer gennem de seneste årtier, der er blevet ikoniske indenfor fodboldverden. Vi vil gerne fejre disse ikoner i dag." - Juergen Rank, Senior Design Director

Du kan bestille din spanske landsholdstrøje til VM 2018 lige her på Unisport.dk. Den er tilgængelig lige nu.

Der er blevet lanceret mange trøjer, der skal bruges til VM 2018. Læs mere om Argentina, Belgien og Tyskland ved at klikke på navnet..