VM uniformen til Die Mannschaft er her

06.11.2017

Skrevet af Claus

adidas har i dag afsløret adskillige nye trøjer til det kommende FIFA VM i 2018. Det inkluderer trøjen til de firedobbelte vindere og forsvarende verdensmestre, Tyskland. Og den her en helt forrygende!

De fleste af jer husker nok 2014 semifinale nedslagtningen på 7-1 af Brasilien og Mario Götzes afgørende mål i overtiden i finalen. Inden disse højdepunkter i Tysklands fodboldhistorie løftede Vesttyskland trofæet tilbage i 1990 i klædt en af de fedeste fodboldtrøjer nogensinde. Heldigvis har adidas ikke glemt denne trøje.

Den nye Tyskland trøje til VM 2018 er en moderne fortolkning af en af landets mest berømte trøjer på verdensplan, den ikoniske 1990 trøje. Prøv at Google den hvis du ikke allerede kender den. Den nye hjemmebanetrøje bygger på dette klassiske design med en forbedret og revideret perfomance silhuet med en forbedret teknologi. Den er fremstillet i et komponent bestående af to forskellige slags stof, med ordene 'Die Mannschaft' skrevet i nakken. Et guld VM vinder brystmærke pryder fronten af trøjen og et specielt logo på indersiden af kraven hylder forbindelsen mellem den nye trøje og trøjen fra 90.

Selvom det kun er adidas' hjemmebanetrøjer og Italien trøjen fra PUMA der er afsløret endnu, kan man med sikkerhed sige at denne Tyskland trøje vil blive en af de hotteste i Rusland næste sommer. Ligesom på Spanien, Belgien og Argentina trøjerne, har adidas virkelig ramt plet med kombinationen af fortid og nutid på denne Tyskland trøje.

Vil du støtte Die Mannschaft i jagten på det femte verdensmesterskab? Forudbestil den smukke Tyskland trøje her.