adidas introducerer Argentinas trøje til VM 18

06.11.2017

Skrevet af Claus

For hver dag der går kommer VM tættere og tættere på. adidas går stort i dag og udgiver alle deres trøjer til turneringen. Få et glimt af VM 2018 Argentina trøjen her

Et kollektivt lettelsens suk kunne høres rundt omkring på adidas kontorerne, da alting faldt perfekt på plads for Argentina og det lykkedes dem at kvalificere sig til VM. For meget lang tid siden så det dog ud til, at Messi og co. ikke ville klare den, men takket være et par chok resultater klarede de det med nød og næppe. Og hvis du ser på denne trøje, er du så ikke bare glad for de gjorde? Den er fantastisk!

Sensationelt enkel og med forrygende detaljer der ærer det argentinske fodboldforbunds 125 års jubilæum. Måden adidas hylder AFA's jubilæum er ved at inkorporere laurbærene fra landets våbenskjold ind i de berømte striber der løber ned ad Argentina trøjen. For at holde trøjen moderne er laurbær designet pixeleret, hvilket også får trøjen til at se super skarp ud.

Argentinas VM 2018 trøje er tilgængelig allerede i dag, så hvis du ønsker at vise din støtte til La Albiceleste kan du købe den lige her.

Fortsættes nedenfor

Hvis kvalifikationen viste en ting omkring Argentinas landshold, så er det at man aldrig kan regne dem ude. Selv ikke hvis de så svage ud, så kunne de meget vel blive en udfordring til VM næste sommer i Rusland og det kunne blive trøjen du ser løfte trofæet på den 15. juli.

Der er blevet lanceret en masse VM 2018 trøjer i dag. Læs mere omkring Spanien, Belgien og Tyskland ved at klikke på navnet.