Top 10 Bedste Fodboldtrøjer 2017/18

23.08.2017

Skrevet af Claus

JayMike har allerede gjort det, men nu er det vores tur til at præsentere den rigtige Top 10 over Bedste Fodboldtrøjer 2017/18. Hvilke trøjer kommer på listen? Læs med og find ud af det!

Fodboldtrøjer har altid været en del af vores DNA hos Unisport. Det er sådan, vi startede vores butik, og den kærlighed er ikke blevet mindre siden. 2017/18-sæsonen giver os masser af trøjer at glæde os til at se i aktion. I denne Top 10 har vi gjort det umulige muligt og rangeret de trøjer, der ser bedst ud til den nye sæson. Tjek dem ud her, og husk at fortælle os, om du er enig.

Før vi får alvor sparker gang i vores Top 10 Bedste Fodboldtrøjer 2017/18, så lad os starte med at nævne nogle af de trøjer, der var tæt på at komme på listen. Efter adskillige sæsoner med, lad os være ærlige, mindre imponerende trøjer har Liverpool Hjemmebanetrøjen endelig fået den behandling, den fortjener. Respekt til New Balance for at gå old school med den her. adidas har også givet et nik til fortiden med deres AC Milan Hjemmebanetrøje. Trøjen indeholder de traditionelle sorte og røde farver, mens bredden på striberne er inspireret af trøjerne, der blev båret i perioden mellem 1987/88-1997/98, hvor klubben etablerede sig selv som en af Europas giganter

Vi vil også gerne give et skud ud til Under Armours moderne Aston Villa Udebanetrøje. Og til sidst, så elsker vi Lyngby BKs 3. Trøje, fordi de er det eneste hold i verden med en sponsor, som faktisk får trøjen til at se bedre ud. *Blink blink*. Nå, lad os komme i gang.

Fortsættes nedenfor.

10. West Ham United Hjemmebanetrøje 2017/18

Vi starter listen ud med at blæse bobler sammen med West Ham United. 2017/18 Umbro trøjen tager inspiration i den berømte Hammers trøje båret i den Europæiske Cup Winner's Cup finale i 1976. Først og fremmest kan jeg ikke lade være med at kigge på de sky blå ærmer med de fadende Umbro detaljer og den mørke bordeauxfarve. Trøjen bærer West Hams nye logo med betagende blå syninger rundt om logoet og nakken, og the Claret og Blue Army må bareelske denne trøje og håbe, at den vil hjælpe klubben med at skrive historie på London Stadium.

9. Inter Milan Udebanetrøje 2017/18

Når man ser på Nikes Inter Udebanetrøje, kan man ikke undgå at tænke på den franske udebanetrøje fra EM 2016. Ligesom adskillige andre Nike udebanetrøjer denne sæson er trøjen baseret på Vapor Aeroswift-skabelonen. Men denne er unik. Den hvide Inter Udebanetrøje ser ren og sprød ud og ærer Nerazzurri farverne med et blåt ærme og en i sort/grå. Og denne gang ser det faktisk ud til, at de forskelligfarvede ærmer bliver tilladt, da Icardi og co. ikke skal spille i Europa. Et lille plaster på såret for Inter-fans, der får lov til at se denne skønhed i aktion i stedet.

8. Manchester United Udebanetrøje 2017/18

Det er tid til at tage de historiske briller på og tage en tur ned ad memory lane sammen med adidas og Manchester United Udebanetrøjen. Inspireret af mønsteret på klubbens udebanetrøje fra 1990/92, er trøjen hovedsageligt sort og grå med hvide detaljer. Ligesom i de tidlige 90'ere under Sir Alex Ferguson står Manchester United nu foran en ny æra, nu med José Mourinho i det varme sæde, og vi tror, at adidas har set paralleller mellem fortiden og nutiden. Denne trøje er forrygende og er lige så velegnet til gaden såvel som på stadion. Men, som vi alle ved, når man rangerer fodboldtrøjer, så bliver man nød til at tage sponsoren med i betragtning. Og det er den eneste grund til, at den her trøje ikke er rangeret højere. Come on Manchester United. Det Chevrolet logo har måske betalt for Pogba, men det bliver nød til at ryge. Ingen spiller er det værd.

7. Pumas UNAM Udebanetrøje 2017/18

Pumas UNAM har haft nogle fantastiske trøjer i løbet af årene, og denne sæsons trøjer er ingen undtagelse. Som altid så har trøjen en kombination af hvid, navy og guld, og som altid er den for vild. Og det ikoniske Puma logo på fronten af trøjen gør kun trøjen endnu vildere. Trøjen er inspireret af Pumas CU amerikanske fodboldhold og repræsenterer også UNAM (National Autonomous University of Mexico), som fejrer sit 90-års jubilæum i år. Du bliver nød til at rocke den her trøjer, uanset om du er fan af mexicansk fodbold eller ej. Så vild er den.

6. Hamburger SV Udebanetrøje 2017/18

Som nummer seks på listen rejser vi tilbage til Europa og til den eneste tyske klub, der aldrig er rykket ned fra Bundesligaen. På linje med mange andre af adidas' seneste fodboldtrøjer, så inkorporerer Hamborg 2017/18 Udebanetrøjen en retro inspiration med et grafisk mønster på fronten. Trøjen er hovedsageligt marineblå og indeholder en serie af diamander (taget fra HSV-logoet), som løber langs fronten, samt rene hvide detaljer. Et must-have for enhver HSV-fan.

5. Benfica Udebanetrøje 2017/18

Vi fortsætter, og det er tid til en trøje, hvor clean er nøgleordet. Benficas højtflyvende maskot løfter altid fansene på Estádio da Luz. Nu kan The Victory Eagles indflydelse også mærkes til udebanekampene. Ved at kombinere lys og mørkegrå hylder Benfica Udebanetrøjen til klubbens ikoniske maskot. Et mesterværk af adidas - uden behov for en masse farver og mønstre. Benfica og adidas holder det simpelt med denne her, og vi elsker det.

4. Arsenal 3. Trøje 2017/18

Simpelthen smuk. Du kan ikke benægte det, selv om du er Spurs- eller Chelsea-fan. Alle de nye PUMA 3. Trøjer har et næsten fuldstændig sort design, og den nye Arsenal 3. Trøje er ikke anderledes. For at vise klubbens stolthed, mens de stadig bruger det forrygende sorte tema, er designet komplimenteret af en lyserød/pink nuance på logoet og rundt om den blændende krave med knaplukning. Et moderne og friskt look til alle jer Gooners derude og en fjerdeplads på vores liste. Fuldkommen utilsigtet placering.

3. Tottenham Udebanetrøje 2017/18

På den første plads i top 3 finder vi den første Nike Tottenham Hotspur Udebanetrøjen nogensinde. Vi har allerede set den i aktion i Premier League, og den ser fantastisk ud. Den navy-blå farve dominerer trøjen, men den har også tynde hvide linjer og Spurs hanekyllingen i et skjold, inspireret af trøjen, der blev båret af double-holdet fra 1961. Denne trøje giver dig virkelig mulighed for at vise din påskønnelse for klubben fra Nord London, og Nikes Swoosh fuldender det stilede look, uanset om du er på tribunen eller på din lokale bane. At sige, vi ser frem til at se de fremtidige Tottenham trøjer fra Nike, vil være en underdrivelse.

2. Club Brugge Udebanetrøje 2017/18

Nu til en trøje, der måske overrasker det fleste. En trøje, der ikke har fået nok opmærksomhed. Men det er et af de flotteste syn, jeg har set i år. Club Brugge Udebanetrøjen er en ægte klassiker. Overvejende hvid, men domineret af et sort-blåt bånd rundt om brystet, såvel som matchende ærmekanter og kanten i bunden. Trøjen har endda en polokrave, mens mottoet "One club, one family, one passion" er trykt under logoet. Macron har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde med den her, og hvis alle Club Brugge-fans ikke kommer til at have den her i skabet, så ved jeg ikke, hvad jeg skal sige. Selv jeg vil have den her trøje lige nu!

1. Bayern München Hjemmebanetrøje 2017/18

Når det kommer til nummer 1, så kan vi ikke være uenige med JayMike. Det er kun den anden hjemmebanetrøje på listen, men Bayern München Hjemmebanetrøjen er den flotteste trøje i 2017/18 sæsonen. Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte. Den vidunderlige røde Bayern-farve er simpelthen en fryd for øjet. De tynde lodrette striber, den hvide krave og de hvide ærmekanter bidrager med nogle forrygende detaljer og fastholder det superrene look. Som nævnt tidligere, er sponsoreren afgørende, når man bedømmer trøjer, og det hvide T-Mobile-logo med sorte kanter er spot on. Hvilken trøje! Moderne OG retro på samme tid. Weltklasse, adidas og Bayern!

Som I alle ved, er det her jo blot vores mening. Så hvad synes I? Hvilke trøjer mangler? Lad os høre fra jer! DM os på Instagram, hvis I synes listen er helt ved siden af.