Årets bedste julegaver!⚽️🎄🎁 Se mere her

Liverpool trøje

Velkommen til vores Liverpool-side. Liverpool er uden tvivl en af de mest berømte klubber i engelsk fodbold. Hvis du vil vise din støtte til dem, så kan du købe deres hjemme- og udebanetrøje her hos Unisport! Vi har de nyeste trøjer til både børn og voksne.Vi har også et stort udvalgt af Liverpool-udstyr. Så du kan finde lige det, du leder efter her hos Unisport! Vi har altid stærke priser og hurtig levering.

Læs mere
Liverpool trøje
Kompakt Normal
Filter

Hvis Liverpool er holdet i dit hjerte, og du leder efter en Liverpool trøje så er du kommet på hjemmebane. I vores store Liverpool shop, vil du finde noget til enhver smag. Vi har spillertrøjer, træningstøj og merchandise fra én af verdens mest populære klubber - Liverpool. The Reds, som de også bliver kaldt, er symbolet på en arbejderklub, hvor alle spillerne giver deres maksimale indtil dommeren har fløjtet af.

En af klubbens, og fodboldhistoriens, mest bemærkelsesværdige kampe blev spillet tilbage i 2005. Det var Champions League finalen mod AC Milan, hvor Liverpool var bagud 3-0 ved pausen. På trods af det, kæmpede de sig tilbage, og fik kampen i straffesparkskonkurrence hvor de til sidst gjorde det umulige muligt og vandt kampen og trofæet med de store ører. Der var rigtig mange fans der sad i deres Liverpool fodboldtrøje og troede de drømmede.

Liverpool har tidligere været sponsoreret af adidas, men i øjeblikket er de sponsoreret af New Balance. Det amerikanske sportsmærke har lavet nogle nye og interessante designs, men har valgt at beholdeLiverpool hjemmebanetrøje dens klassiske røde farve. I år er udebanetrøjen hvid, og 3. trøjen er sort.

En af de mest kendte slagsange i fodboldverdenen er You’ll Never Walk Alone og når mere end 40.000 fans står og synger sangen på Anfield, så er det svært at ignorere gåsehuden. Atmosfæren på The Kop er ekstraordinær. Hvis du er på udkig efter en Liverpool trøje så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har alt hvad hjertet begærer af Liverpool udstyr, så du kan blive klar til at støtte Liverpool. I vores Liverpool shop vil du kunne finde både børne- og voksenstørrelser, og muligheden for at vælge tryk på så du kan få den personaliseret med yndlingsspilleren eller eget navn.