Endelig VM! ⚽️ Køb din trøje her!
Populære Kategorier
  Produkter

   Liverpool Shop

   Liverpool FC, en af Englands mest kendte fodboldhold. De er på vej tilbage i toppen, efter et par mislykkede sæsoner. Støt The Reds og køb din nye Liverpool fodboldtrøjer lige her hos Unisport. I vores Liverpool shop finder du både hjemme og udebane trøjen. Du kan desuden også få tryk på din trøje og du kan vælge imellem alle dine yndlingsspillere fra Liverpool. Du kan også vælge dit eget navn og nummer. Her kan du finde din Liverpool trøje og til en god pris, med billig fragt og hurtigt levering!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Hvis Liverpool er holdet i dit hjerte, og du leder efter en Liverpool trøje så er du kommet på hjemmebane. I vores store Liverpool shop, vil du finde noget til enhver smag. Vi har spillertrøjer, træningstøj og merchandise fra én af verdens mest populære klubber - Liverpool. The Reds, som de også bliver kaldt, er symbolet på en arbejderklub, hvor alle spillerne giver deres maksimale indtil dommeren har fløjtet af.

   En af klubbens, og fodboldhistoriens, mest bemærkelsesværdige kampe blev spillet tilbage i 2005. Det var Champions League finalen mod AC Milan, hvor Liverpool var bagud 3-0 ved pausen. På trods af det, kæmpede de sig tilbage, og fik kampen i straffesparkskonkurrence hvor de til sidst gjorde det umulige muligt og vandt kampen og trofæet med de store ører. Der var rigtig mange fans der sad i deres Liverpool fodboldtrøje og troede de drømmede.

   Liverpool har tidligere været sponsoreret af adidas, men i øjeblikket er de sponsoreret af New Balance. Det amerikanske sportsmærke har lavet nogle nye og interessante designs, men har valgt at beholdeLiverpool hjemmebanetrøje dens klassiske røde farve. I år er udebanetrøjen hvid, og 3. trøjen er sort.

   En af de mest kendte slagsange i fodboldverdenen er You’ll Never Walk Alone og når mere end 40.000 fans står og synger sangen på Anfield, så er det svært at ignorere gåsehuden. Atmosfæren på The Kop er ekstraordinær. Hvis du er på udkig efter en Liverpool trøje så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har alt hvad hjertet begærer af Liverpool udstyr, så du kan blive klar til at støtte Liverpool. I vores Liverpool shop vil du kunne finde både børne- og voksenstørrelser, og muligheden for at vælge tryk på så du kan få den personaliseret med yndlingsspilleren eller eget navn.