Liverpool

Kompakt Normal
Filter

Liverpool

Uden tvivl et af de mest populære fodbold uden for England – The Reds – eller Liverpool, finder du også her på Unisport.dk. En Liverpool fodboldtrøje er symbolet på en arbejderklub, hvor alle spillere kæmper en hvis del ud af bukserne hver eneste gang de går på banen. Daniel Agger og Jan Mølby er nok de bedst kendte danskere spillere, som har trukket en Liverpool trøje over hovedet.

Et af de bedste resultater i nyere tid, er den yderst spændende Champions League finale i 2005, hvor Liverpool var bagud 3-0 ved pausen mod AC Milan, og alligevel formår at komme tilbage og få uafgjort, for så at vinde finalen i straffesparkskonkurrence. Her sad mange tilhængere med deres Liverpool fodboldtrøje og vidste hverken fra eller til, da der blev fløjtet til pause, og så kom holdet så stærkt igen.

En af de mest kendte slagsange inden for fodbold er You’ll never walk alone, og når over 40.000 tilskuere står sammen og synger den på Anfield Road, er der gåsehud på vej. Specielt tilskuerne på The Kop er med til at skabe en suveræn oplevelse. Vil du gerne have en Liverpool fodboldtrøje, så du også kan fornemme det fantastiske i at stå sammen med alle andre Liverpool tilhængere, finder du den lige her.