Liverpool trøje

Den ikoniske Liverpool trøje

Liver Bird-logoet har været et symbol for byen over 800 år og har fulgt med fodboldklubben siden den første trøje. Liverpools trøje er kendt både på og uden for banen. Trøjerne er blandt de bedst sælgende i verden og man kan ikke undgå at se dem på Anfield, når hele stadion er fyldt til hjemmekampe.


Du kan finde mange Liverpool trøjer i vores sortiment. De findes både til herre, damer, børn og babyer. Vi har forskellige størrelser til hjemmebanetrøje, udebanetrøje, tredjetrøje og både med lange eller korte ærmer.

Liverpool fodboldtrøjer

Der findes forskellige måder at vise din loyalitet i Liverpool FC. Her i vores Liverpool-shop kan du heldigvis finde et stort udvalg af trøjer og merchandise. Du kan tage Liverpool træningstøj på i fitnesscenteret eller en fed Liverpool jakke. Hvis du allerede har Liverpools hjemmebane- og udebanetrøje, så kan du gå efter deres målmandstrøje. Vi har selvfølgelig ikke glemt trøjerne til kvinder eller til børn. Passionen for en fodboldklub kommer ofte fra forældre, så hvorfor ikke få købt et Liverpool baby kit til de små?

Blev en del af The Reds med en Liverpool hjemmebanetrøje

Den ikoniske røde Liverpool hjemmebanetrøje har været en del af klubben i flere årtier. Den engelske klub er kendt for sin store fanskare i hele verden og denne trøje vil blive båret i mange andre henseender end kun til kampe på fodboldbanen. Om du helst kan lide hjemmebanetrøjen, udebanetrøjen eller tredjetrøjen, så kan du altid vise din støtte til dit hold!

Køb Liverpool udebanetrøje

Hvis dit hjerte banker for Liverpool, så skal du også have den nyeLiverpool udebanetrøje. Der findes intet bedre end at støtte sin klub gennem medgang og modgang. Nogle gange kan det være svært at støtte sit hold på udebane. I disse tilfælde kan du bruge din egen Liverpool udebanetrøje. Du kan købe både trøje, shorts og sokker.

Vælg Liverpools tredjetrøje

Liverpools tredjetrøje er ingen undtagelse, når det kommer til vores Liverpool-shop. Det er helt specielt at have din favoritklubs tredjetrøje, hvor Liverpool har haft mange forskellige de seneste sæsoner. Alle sæsonstarter er specielle og du kan vise din støtte ved at købe den nyeste tredjetrøje, hvor du både kan købe shorts og strømper til.

Mægtige Liverpool Football Club

Liverpool FC blev grundlagt tlbage i 1892. Som årene er gået, har klubben spillet en store rolle i de største klubturneringer. Dette har de vist ved både at vinde trofæer i Champions League, FA Cup, Liga Cup og i den bedste engelske række.


En af klubbens største kampe i nyere tid er Champions League-finalen i 2005 i Istanbul. Liverpool FC var bagud 0-3 ved pausen mod AC Milan. Mod alle odds vendte de kampen og endte med at vinde i straffesparkskonkurrence. Mange fans, der bar den røde trøje, har dette som deres største fan-øjeblik nogensinde.


Liverpool FC er symbolet på en arbejderklub, hvor spillerne presser sig selv til det yderste. Der er en lang række store spillere, der har båret trøjen de seneste år, f.eks. Fernando Torres, Luis Suarez, Xabi Alonso, Michael Owen, legender som Ian Callaghan, Jamie Carragher og selvfølgelig Steven Gerrard.

Køb Liverpool trøjer online hos Unisport

I vores Liverpool trøjeshop kan du finde alle de originale Liverpool-trøjer. De er tilgængelige i alle størrelser og til både børn og voksne. Nu har du chancen for at blive en del af The Reds på Anfields, pubben eller foran skærmen. Husk, du også kan få dit eget eller din favoritspillers navn trykt på ryggen.


Hos Unisport gør vi en dyd ud af at give dig den bedste købsoplevelse som muligt. Vi opdaterer vores sortiment dagligt, så du kan få, hvad du leder efter. Hvis du har problemer, så skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail. Nu skal du blot vælge dit favoritprodukter fra Liverpool FC her hos Unisport.