Pumas Unam

Pumas UNAM er et legendarisk hold fra Mexico City og er et af de mest succesfulde hold i Mexico. De har vundet syv mesterskaber og 3 CONCACAF trofæer, som er den Nord og Mellemamerikanske Champions League turnering. De spiller deres hjemmekampe på Estadio Olímpico Universitario hvilket er det gamle Olympiske stadion, hvor der er plads til hele 72.449 tilskuer. Vi synes at disse ting er grund nok til, at man skal ud og have en ny Pumas UNAM trøje, så hvorfor vente?

Pumas UNAM har ikke altid været kendt under dette navn og før i tiden hed klubben faktisk Club Universidad Nacional A.C., og som noget specielt så har de altid båret puma hovedet på deres trøjer. Noget andet klubben også er kendt for er deres talent arbejde. Flere store spillere har haft deres opvækst i klubben og man kan blandt andet nævne spillere som Hugo Sánchez, Jorge Campos, Héctor Moreno og Luis Garcia. Derudover har Bernd Schuster også båret Pumas UNAM trøjen.

Så er du på jagt efter din helt nye Pumas UNAM trøje så er du kommet til det helt rette sted her hos Unisport. VI har et stort udvalg af forskellige fodboldtrøjer så vi er mere end sikre på du kan finde den rette trøje her. Vi tilbyder også tryk på trøjer så du kan få din yndlingsspiller fra Pumas eller endda dit eget navn og nummer. Så tage et kig her på Unisport.