Efterårsudsalget er i gang! ❯

Tottenham trøje

Tottenham, også kaldet Spurs, er en af de største klubber i engelsk fodbold. Og deres trøje er blandt de mest populære. Hos os kan du finde et stort udvalg af Tottenham trøjer, både til børn og voksne. Vi har både hjemme- og udebanetrøjerne, hvor du også kan få tryk på. Vælg din favorit hos Unisport i dag - vi har altid stærke priser og hurtig levering!

Læs mere
Tottenham trøje
Kompakt Normal
Filter

Da Tottenham er en af de mest populære klubber i Danmark er det klart, at du finder en Tottenham trøje på Unisport.dk. Selvom Tottenham ikke spillede sig til mesterskabet i sæsonen 2015/16, så fortsætter Tottenham trøjen med at være populær. Kigger vi på historien, så var det i år 1961 hvor Tottenham blev den første klub til at vinde “The Double” i 1900-tallet. Det vil sige, at de spillede sig til triumf i både Premier League og FA cuppen i samme sæson. Lad os håbe, at Christian Eriksen og co. kan gentage de tidligere succeser næste sæson, og repræsentere Tottenham’s fodboldtrøjer med stolthed.

Tottenham er en klub som altid har kunnet lokke store spillere til. Paul Gascoigne, Teddy Sheringham, Jürgen Klinsmann og Gareth Bale er nogle af de mange verdensstjerner der har spillet i en Tottenham kamptrøje. Holdet har potentialet til at blande sig i toppen af Premier League - spørgsmålet er bare, om de kan få udnyttet potentialet til fulde. Støtten til London klubben er stor i Danmark, og det kan ses da en Hotspur trøje altid er populær.

Vil du have fingrene i en Tottenham trøje så kan du få den her i vores Tottenham shop. Vi tilbyder tryk på trøjen, så den kan blive helt unik, og efter dit eget ønske. Du kan vælge at få Christian Eriksen på eller en af de andre store stjerner. Vi har også mulighed for at trykke dig eget navn og nummer En ting er sikkert, og det er, at du kan bestille din nye Tottenham spillertrøje med hurtig levering .