West Ham United Trøje

Hvis du vil have fingrene i en West Ham trøje er der nogle linjer man er nødt til at kunne. Det er naturligvis de første linjer af én af de mest velkendte slagsange i hele fodboldverden.

I'm forever blowing bubbles,

Pretty bubbles in the air,

They fly so high, nearly reach the sky,

Then like my dreams they fade and die.

Sangen er mest kendt i engelsk fodbold, og er på højde med "You'll never walk alone" fra Liverpool. Det er sjældent en slagsang bliver verdenskendt, men det har denne formået at gøre sig. Tager du turen til London og Queen Elizabeth Olympic Park, vil du kunne se West Ham’s fans puste sæbebobler og synge sangen under kampen i deres West Ham hjemmebanetrøje.

Det er underholdende, og giver en helt speciel stemning til kampene på deres tidligere hjemmebane, Boleyn Ground. Lad os håbe, at de kan tage traditionerne med til deres nye stadion, Queen Elizabeth Olympic Park. West Ham har spillet sin sidste kamp på Boleyn Ground, og fansene har sunget de sidste vers. Det gjorde de den 10. maj 2016 mod Manchester United. Her formåede West Ham at spille sig til en 3-2 sejr med sejrsmålet af dansk-newzealandske Winston Reid i hans West Ham trøje.

Du har mulighed for at skaffe din helt egen West Ham fodboldtrøje her på Unisport.dk. Du har mulighed for at vælge med tryk af din helt eller dit eget navn. Så sørger vi for en hurtig levering af din nye West Ham United spillertrøje